Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok rosszul, ha...

Miért vagyok rosszul, ha emberekkel kell találkoznom?

Figyelt kérdés

Minidg szorongok, feszült vagyok és sokszor sírok is, ha találkoznom kell valakivel, akár még a barátaimmal/ a párommal is.

Egyfajta kényszernek és időpocsékolásnak érzem meg és mindig le akarom mondani, bármi is legyen a program.

Ha már siekrült elindulnom, onnantól kezdve nincs gond és még jól is tudom magam érezni, de előtte mindig nagyon rosszul vagyok.

A dolog nem újkeletű, gyerekkorom óta fennáll a probléma.

30l

ma 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert egy aljas fajta vagyunk.
ma 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom az okát, de én is.

Vagyis de, esetemben talán az lehet, hogy gyerekként bújkáltunk a szüleim uzsorásai miatt és akárhányszor csengetett valaki, el kellett rejtőzni a szekrény mögé, vagy asztal alá, hogy meg ne lássanak az ablakon keresztül. Biztos ez alakult át valami defektté. Gondold át a te gyerekkorod is, ért-e hasonló trauma.

ma 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Szociális fóbia egyik tünete.Pszichés betegség.
ma 16:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!