Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnál is havazik ?

Másnál is havazik ?

Figyelt kérdés
Én meg lepődtem felkeltem ma reggel és már havazik tegnap még semmi jele nem volt ennek.
nov. 22. 08:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Reggel 4:45-kor arra ébredtem, hogy túl világos van, kimentem a teraszhoz, felkapcsoltam a villanyt és kb. 8-10 centi hó takart mindent a kertben 😀😀Nagyon gyorsan olvad. (Pest megye)
nov. 22. 09:25
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem. A házra, amelyben lakom, nem esett hó, csak körülötte, de ott mindenütt.
nov. 22. 09:46
 13/18 anonim ***** válasza:
10 centi itt is tuti volt, de már olvadozik. :/ Borsod. :)
nov. 22. 09:56
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Nem kérdező, csak nálad. Mint a mesékben, ahova mész, mindig követ egy sötét felhő, és folyamatosan esik rád a hó.
nov. 22. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
70%

“ tegnap még semmi jele nem volt ennek”

Te barlangban élsz? Már egy hete azt rebesgette mindenki, hogy ma havazni fog xd

nov. 22. 11:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Felénk is havazott a hajnali órákban, főleg 2 és 4 óra közt. Reggelre lett belőle min. 10 centi, ami szerencsére nem olvadt túl gyorsan.
nov. 22. 22:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Reggel eső aztán kb 11-től esett, nemrég állt el. Akár 5 percenként is mehettünk volna söpörni a járdáról. Viszont olvad is. Ha lefagy, korcsolyapálya lesz.
nov. 23. 01:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnos igeen es jó lenne ha már nyár lenne.
nov. 23. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!