Kinél esik a hó?Hol havazik?
Figyelt kérdés
Itt Pesten csak eső esik én havat már évek óta nem láttam2023. nov. 28. 11:07
A kérdező szavazást indított:
Nálunk esik a hó
Nem esik a hó nálunk
23 szavazat
2/11 anonim válasza:
Tegnap esett a hó. Most eső esik. Érd
3/11 A kérdező kommentje:
A hóban csak azt szeretem hogy szép fehér a táj miután leesett a hó.Olyankor jól esik a meleg lakásban inni egy kis forralt bort.
2023. nov. 28. 11:13
4/11 anonim válasza:
Csak az eső esik itt Székesfehérváron. Mikor otthon voltam Öskün hétvégén, kicsit szállingózott a hó, de semmi nem maradt meg.
5/11 anonim válasza:
Sajnos itt csak az eső szakad. 😞
6/11 anonim válasza:
Nálunk, Veszprém megye, is csak az eső locsog, de már egy jó ideje.
7/11 anonim válasza:
Miskolc-Tiszaújváros vonalon is csak az eső szakad. Miskolcon hajnalban esett hó, meg is maradt, de mostanra már az is csak locs-pocs meg víz/latyak.
8/11 anonim válasza:
éjféltől lesz mínusz fokos a hőmérséklet, ha még lesz valahol csapadék akkor hó fog esni
10/11 anonim válasza:
Veszprém megye:
nálunk úgy 10 perce szakad a hó, jó nagy pelyhekben, és már lepelnél járunk. 10 órától kezdve pedig az eső locsogott, időnként jégeső, vagy épp ónos eső váltotta, szóval eseménydús egy nap ez eddig, időjárás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!