Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A sok fehér karácsony meg...

A sok fehér karácsony meg miéert nem havazik meg de jó lenne ha havazna ember mit érez amikor ezt kívánja, mit élveznek abban ha napokig hajnalba reggel délben este havat kell hányniuk?

Figyelt kérdés
Most nem rosszból de mit lehet élvezni azon, hogyha lenne egy nap amikor pihenhetnél végre de hajnalba mehetsz ki havat hányni

2021. dec. 5. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát valószínűleg nem kell havat lapátolniuk, erre nem gondoltál?

Pl aki egy városi társasházban lakik, annak semmi feladata nincs a hóval azon kívül, hogy gyönyörködjön benne.

2021. dec. 5. 12:06
 2/6 Alain Delon ***** válasza:
100%
Az, hogy havas minden, egy más érzetet kelt az emberben. Mások a fények, ami tetszik az embereknek.
2021. dec. 5. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tavasszal azt szeretem, amikor mindenhol nyílnak a virágok, míg ősszel azt szeretem, amikor különböző színű levelek borítanak mindent.

Ugyanígy télen pedig azt szeretem, amikor hó van, mert az adja meg igazán az évszak (különösképp az ünnepi időszak) hangulatát. Nem tudom, te hogy vagy vele, de az én környezetemben az emberek több napot szoktak pihenni egy héten (kapásból ott a hétvége), és eleve nem kell mindenkinek havat lapátolnia, hiszen a többség lakásban él. Akinek pedig kell, az kibírja, nem rosszabb, mint leveleket gereblyézni vagy felmosni a parkettát. Emlékem, hogy gyerekként mindig felkeltem reggel hat körül, és pár ezer forintért ellapátoltam a havat a szomszédok bejárójáról, amíg ők kávéztak vagy készülődtek (nagyon lelkes alsós kislány voltam ilyen szempontból).

A magyarországi barátaim és a szüleim is küldtek képet, hogy Budapesten és környékén ma reggel hóra keltek (igaz, nem olyan sok, hogy lapátolni kelljen).

2021. dec. 5. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit ettél, hogy egész nap havat hánysz?
2021. dec. 5. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Azért tegyük hozzá a hó ellapátolása még kertes házban sem az az őrülten kimerítő munka.
2021. dec. 5. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

Mindig megmosolyogtat ez a hólapátolásos rinya. Ennyire szerenscétlennek lenni már, hogy ez is emgerőltető mikor évente alig pár nap van annyi hó, hogy lapátolgatni kéne.

Úgy van ez beállítva mintha 3-4 hónap erről szólna non-stop közben meg 2 hét se összesen.

Egyszerüen jó lenne már, ha nem lenne minden kis szarság olyan megerőltető az embereknek végre...

2021. dec. 5. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!