Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha mindenhol elítélik az...

Ha mindenhol elítélik az embert az előnytelen külső miatt akkor hogyan lehetne hosszútávon élni, elviselni ha egyre nehezebb minden nappal a helyzet és nincs lehetőség a változásra?

Figyelt kérdés

nov. 21. 15:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen a külsőd?

Erre csak azt tudom mondani,hogy ha egészséges vagy annak is örülni kell.

Engem soha sehol se fogadtak be vagy el,annak örülök,hogy egészséges vagyok, remélem marad is

nov. 21. 15:51
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Önbizalmat próbáld növelni. Ha ápolt vagy, az már fél-szépség. A szépség relatív. Elég ha ápolt vagy és kihozod a külsődből a maximumot, naponta fürdesz, fogat mosol, fodrászhoz jársz, nem korpás, tetves a hajad, elegáns, nem elnyűtt ruhákba jársz, használsz izzadtság ellen dezodort, borotválkozol, hogy ne úgy nézz ki, mint Csubakka stb... Ha meg nagyon nem vagy rendben a külsőddel, pl nagy az orrod, azt plasztikai műtéttel lehet korrigálni. Nem ördögtől való a plasztikai műtét, csak egy jó, megbìzható szakembert kell keresni.
nov. 21. 15:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem az ápoltsággal van gond hanem az adottságokkal. Marad a plasztikai műtét gondolom…
nov. 21. 16:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szabad tudni, miket kifogásolsz magadon?
nov. 21. 16:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Az arcon mindent, testalkatot, meg lényegében minden mást.
nov. 21. 16:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy minden pocsék. A sötét szemüvegedet kell levenned, és elfogadni, hogy zömmel nem csodaszépnek, hanem átlagosnak születünk.
nov. 21. 17:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Eközben napi szinten szembesülni vele hogy az emberek bámulnak meg beszólnak elkeserítő. Átlag alatti külsővel élni meg nehéz, az átlagos szintet se tudom elérni
nov. 21. 17:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

KIK szólnak be? És mit mondanak? Erre tényleg kíváncsi vagyok.

Mert őszintén szólva nehezen tudom elképzelni a szitut.

nov. 21. 17:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Tömegközlekedésen hangosan beszéltek rólam akik mellettem voltak és végig bámultak, több munkahelyemen is kibeszéltek emiatt és vissza is mondták nekem hogy a másik miket mondott mintha ők nem csinálták volna ugyanezt.
nov. 21. 17:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A korodat és a nemedet megtudhatjuk?
nov. 21. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!