Mit lehet tenni ebben a helyzetben?
19-éves fiú vagyok, és külföldön dolgozom, most jelenleg itthon vagyok. Haverokkal meg ünnepeltük ezt, és el költöttem 10-K forintot. A szüleim rögtön kérdőre vontak, hogy " mire költöttem el ennyi pénzt, amikor ők napi ennyiért dolgoznak reggeltől estig. Állandóan ez megy, már lassan nem merek ki mozdulni, elmenni bulizni kikapcsolódni, mert már félek hogy utánna jön a kérdőre vonás meg a vita veszekedés.
Oda adtam a pénzem, mert állítólag egy feledékeny vagyok, és hogy náluk jó helyt van, és amikor kell akkor adnak oda nekem amennyi kell. Viszont amikor kell, akkor állandóan megkérdeznek hogy mire kell, és hogy nem e alkoholt szeretnék venni. Nekem ebből elegem van, nehogy már a saját pénzemből én nekem kelljen magyarázkodni. Mit tegyek?
Ami még legjobban zavar az az, hogy reggel anyám kérdőre von hogy hogyan lehetséges hogy el költöttem 20K forintot. Mit tegyek? Válaszokat nagyon szépen köszönöm
Beszéld meg velük, hogy havi részletekbe kéred, és ha nem marad belőle, nem kérsz többet.
Nem ismerlek, nem tudom miért ennyire túlvédők a szüleid. Nekem 18 évesen ment egyetemre, koliba a fiam. Meg kellett bíznunk benne, és neki meg kellett tanulni, hogy a havi pénzéből a kolit, kaját, utazást ki kell hoznia, és csak a maradékból bulizhat, vagy maga kell megkeresse az alap kiadások fölötti igényeire a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!