Haragudnátok a csajra emiatt?
Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem egy lánnyal. 2-3 héten át beszéltünk és mire a találkozóra került volna a sor mondta hogy meggondolta magát sajnos nem tudna fenntartani egy kapcsolatot úgy h 3 órára élünk egymástól. És bocsánatot kért amiért "rabolta" az időmetnov. 20. 15:50
1/9 anonim válasza:
Haragudni nem éri meg rá. Nem mindenki bírja a távkapcsolatot, és tény csúnya volt a találkozó előtt pár nappal ezt így lemondani, de legalább nem akkor szólt mikor már úton voltál.
2/9 anonim válasza:
Szerintem korrekt volt, hogy visszaszólt még idöben, nem pedig csak eltünt minden nélkül.
3/9 anonim válasza:
Mégis milyen okot találsz a haragra? Ha már egyszer szóbaállt veled, köteles feleségül menni hozzád?
4/9 anonim válasza:
Tényleg nem értem, mi lenne a harag oka. A lehető legkorrektebb volt.
5/9 anonim válasza:
Ez teljesen korrekt a részéről, megindokolta őszintén, és persze bocsánatot kért hogy rabolta az idődet, felmérte a helyzetet és úgy látta hogy nem fog működni így időben lépett abba az irányba hogy inkább még most mikor később egyre nehezebb lesz. Ez szerintem mindenkinek jó.
Ritka ám az ilyen de nagyon, főleg hogy ennyire korrekt indokkal állnak elő. Többség simán eltűnik és egy szót sem szól erről, de vannak akik összevissza kamuznak és húzzák az időt ezzel.
Én nem voltam szerencsés az ilyenekben, pedig volt részem ebben még régen. Szóval szerintem semmi okod a haragra. Azt megértem hogy csalódottságot érzel meg nem tetszik, érthető, de haragudni rá ezért felesleges.
6/9 anonim válasza:
Nem ugyanaz a csaj rázott le téged is? :D Mondjuk aki engem lerázott, az Miskolci. :D
7/9 anonim válasza:
Legalább őszinte. Vállalta mi a helyzet, el is mondta a problémát, nem kent rád semmit, nem szított szándékosan vitát hogy aztán téged okolva és rád gyűlölködve léphessen le, és még csak nem is ghostingolt. Holott utóbbi lett az alap, a könnyebbik út. Szóval én nem haragudnék, tök korrekt elválás lenne. Még sok sikert is kívánnék neki a jövőhöz.
8/9 anonim válasza:
A lány jól tette, hogy nem akarja fenntartani a további kapcsolatot, mert az ilyen távkapcsolat általában szakítássl jár. Örülj, hogy időben szólt. Helyesen viselkedett, nincs okod a neheztelésre.
9/9 anonim válasza:
Nincs miért haragudni. Két-hhárom hét alatt, úgy, hogy csak üzeneteket, hívásokat váltottatok, még nem lehetnek érzelmeid, ha vannak, akkor azok a plátói személynek szólnak, akit beleképzeltél ebbe a leányzóba, nem konkrétan neki. Meg ez annyira kevés idő arra, hogy kiismerd másikat, hogy itt még szerintem bőven ér bármi miatt visszakozni, akár indoklás nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!