Mihez kezdenél akkor, ha az egyik ismerősöddel, barátoddal, nem beszélnél, haragudnál rá, és ő egyszer csak meghalna? (itt gondolok, balesetre, öngyilkosságra, bármi ami hirtelen halált okoz)
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 17:27
1/13 anonim válasza:
Főznék egy kávét. Milyen kérdés ez?
2/13 anonim válasza:
Ha intelligens ember vagy, akkor a másik halálával megszűnik a harag.
3/13 A kérdező kommentje:
És 2es, nem hibáztatnád magad, hogy pl az adott problémát megbeszélhetted volna vele?
2022. aug. 28. 17:45
5/13 anonim válasza:
Fordítsuk meg: mi van, ha valakivel haragban vagy, nagy erőfeszítés árán megbeszéljük a problémát, aztán másnap meghal?
Elfecsérelt idő.
6/13 anonim válasza:
Ha meg akarsz beszélni vele valamit, akkor beszéld. De ne azért, mert hátha másnap meghal. Én akivel összeveszek, azzal nem kívánok beszélni, és egy cseppet nem zavarna, ha éppen meghal.
7/13 anonim válasza:
Számomra már a zemberek nem jelentenek nagyon semmit, csupán 2 lábon járó xargyárak. Ehhez a hozzáálláshoz nagyon "segített" a fennálló politika, aki szintén nem nagyon tartja embernek a zembert Mo.-n.
Ha ilyen lenne, azért magamba néznék, mit vesztettem vele, hogy nem beszéltünk, stb., de ennyi, másnap "The show must go on".
8/13 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már ezt a bűntudatkeltést. Nem véletlenül hívják öngyilkosságnak. Azt a döntést ő hozza meg, ő veszi el a saját életét, és ezen a tényen semmilyen körülmény nem változtat. Ennek fényében nem érezném azt, hogy "ha kibékültem volna vele, még ma is itt lenne, én vagyok a hibás!" mert ez f*szság.
9/13 grafno válasza:
Én sza.rnek ra mert mit kellene megbeszelni valakivel akivel sosem akartam beszelni.
10/13 A kérdező kommentje:
éS HA pl anyud vagy egyik szeretted hal meg, miután csúnyán összekaptál vele? akkor is iszol egy kávét?
2022. aug. 28. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!