Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdenél akkor, ha az...

Mihez kezdenél akkor, ha az egyik ismerősöddel, barátoddal, nem beszélnél, haragudnál rá, és ő egyszer csak meghalna? (itt gondolok, balesetre, öngyilkosságra, bármi ami hirtelen halált okoz)

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Egy összekapás az semmi. Nulla. Szinte napi szinten van, jön-megy. Az nem örök harag. Annak a teljes élet távlatában semmi jelentősége. Nem törli a korábbi évtizedeket.

Nem lehetne, hogy nem rébuszokban beszélsz, hanem megmondod, hogy mi a bajod?

2022. aug. 28. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:
62%
Én minden emberrel, aki engem kidobott az életéből megpróbáltam megbeszélni a dolgokat. Nem hajlottak rá. Innentől, ha ez így történne, ahogy írtad én nem hibàztatnàm magam, hogy nem tettem meg mindent. Én sok embert tudnék most is magam mellett szívesen, akiknek én már nem kellek, mint barát. Ők löktek el, nem én őket. Megszűnne feléjük a haragom, és mondanám azt, amit ilyenkor szokás.
2022. aug. 28. 22:05
 13/13 020310192051759397 ***** válasza:
Bűntudatom lenne. Nem érteném hogy miért tette, ha öngyilkos lett. Olyan dolgok járnának a fejembe "Miért tette? , Én voltam az utolsó dolog abba a bizonyos pohárba, hogy meg tegye! stb. Nem tudnék aludni. Állandóan sírnék.
2022. szept. 2. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!