Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 4 éve ugyanahhoz a fodrászhoz...

4 éve ugyanahhoz a fodrászhoz járok hajat vágatni, tegnap viszont egy másik városban vágattam, és ugyanolyan hajat kértem, mégis sokkal jobban néz ki a hajam, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Elég basic hajstílusom van, az a szokásos nulláról induló átmenetes hajam van, annyi különbséggel, hogy nincs bele vágatva elválasztó csík, eddig azt hittem, hogy az én fodrászom vágja a legkirályabb hajat, ugyanilyet kértem most is, mutattam képet is, mégis ahogyan levágták, egy pici különbség van csak, de sokkal jobban néz így ki.

Hogyan lehet különbség amikor elvileg ugyanolyat kértem?

ma 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nincs két egyforma fodrász és a mostani ügyesebb vagy jobb passzban volt!
ma 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerre több városban is dolgozik a fodrászod? Az kemény lehet...
ma 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy nagyon meg akart neked felelni (hogy máskor is hozzá menjél, mivel még új vagy), ezért jobban odatette magát vagy csak tehetségesebb és jobbak a meglátásai.
ma 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy alapból ügyesebb, akinél újonnan voltál, lehet, hogy nagyon jó napja/hangulata volt, de az sem kizárt, hogy azért sikerült ilyen jól a hajad, mert külön odafigyelt rá, hogy hátha úgy visszatérő vendége leszel.
ma 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!