Ha a majomhimlő miatt ugyanolyan karantént vezetnének be itthon, mint a covid miatt mennyire tartanád be szigorúan?
Figyelt kérdés
aug. 20. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Betartanám
Nem tartanám be
48 szavazat
1/41 anonim válasza:
Én megbízom a szakemberekben, ez van.
2/41 anonim válasza:
Jó is lenne.
Újra határozatlan ideig home office, nyugalom, zen, keves ember az utcán.
Én imádnám.
4/41 anonim válasza:
Ha bevezetnék azt nem jó kedvükből tennék, igyekeznék betartani az előírásokat.
5/41 anonim válasza:
Tudat alatt is betartanám. A kovidos karanténből se vettem észre semmit.
6/41 A kérdező kommentje:
Nekem nem hiányzik az az időszak... Mondhatni duplán be voltam zárva. 2020 januárban volt egy nagyon durva balesetem, ami miatt egészen október végéig korlátozott voltam. Olyan volt a 2020-as évem, mintha meg sem történt volna. 2021-ben végig olyan érzésem volt, mintha tavaly 2019 lett volna, mint mondtam teljesen kiesett a 2020-as év. :D
aug. 20. 19:27
7/41 anonim válasza:
Covid alatt se tartottam be nagyon. Az egész szerintem egy nagy cirkusz volt kb a semmiért.
9/41 anonim válasza:
Sok még a birka, aki a "szakembereknek" hisz.
10/41 anonim válasza:
A himlő se nem légi úton terjed se nem évszak/időjárás függő, szóval ha ismét karanténra köteleznének minket, azt néphülyítésnek, agymosásnak, 1 diktatórikus rendszer kezdő lépésének tekinteném és nem tartanám be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!