Ha a majomhimlő miatt ugyanolyan karantént vezetnének be itthon, mint a covid miatt mennyire tartanád be szigorúan?
#14 Te valami dedós vagy? Ott szoktak így visszavágni mindenre. "buta vagy"
"nem; TE vagy buta bibibiii"
"csúnya vagy"
"nem; TE vagy csúnya bibibiiiiiii"
fuh gec ezen az oldalon mindig negatív lesz a szellemi színvonal (tudom tudom, azért mert én itt vagyok, ne fáradj a visszavágással)
5, hogyan nem veszed észre azt, hogy szinte minden volt tiltva van ami nem mindennap szükséges dolgokat árul?
Jó tegyük fel, hogy te nem jössz kávézóba, étterembe, de csak észreveszed ha nincsen nyitva egyik sem nem mennek be ki emberek.
Ha csak azért nem veszed észre mert amúgy is otthon ücsörögsz egész nap, akkor meg tényleg tök mindegy.
Én nem tudtam nem észre venni az üres utcákat és bezárt boltokat ugyanis egész nap kint voltam.
Amúgy...
A mpox nem légúti vírus, és mivel úgy tűnik, hogy a fertőzésben szenvedő, de még tünetmentes emberek nem nagyon fertőznek, az R-szám nem sokkal haladja meg az egyet így nem valószínű, hogy globális világjárvány lesz.
27, nem gondolod, hogy ezt nem támasztja alá, hogy NEM HALNAK MEG TÖBBEN / X népesség, mint 2020 előtt?
Mellesleg ha többen halnának meg az még szintén lehet akár COVID szövődmény következménye (long COVID).
Az oltástól men halnak meg többen. Max a mi hazánk kampányában
29, nem is a "kihalás" ellen találták ki az immunizációt, hanem, hogy ne terheljék a civilizált világot ELKERÜLHETŐ járványokkal.
Autó, elektromos hálózat, vezetékes víz és gáz, gyártósorról lejött élelmiszer, gépesített mezőgazdaság stb stb volt évezredekig, mégsem haltunk ki pedig sokkal kevesebb ember volt.
De járványok voltak és pl olyanok is, amik mára szinte nem léteznek mégpedig a szerinted mérgező oltások miatt.
Mellesleg több ember van, ráadásul tömegközlekedés, interkontinentális repülők tízezrei, emberek milliói naponta megkönnyítik a fertőzések terjedését.
Régen kevesebb ember globális közlekedési lehetőségek híján sokkal kevésbe tudta hova átterjeszteni, ezért voltak a járványok elkülönülten.
Ebben semmi logikai bukfenc nincsen. Abban inkább hogy te azt hiszed, hogy a "kihalás" ellen mondták hogy csinálják az immunizációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!