Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a majomhimlő miatt ugyanoly...

Ha a majomhimlő miatt ugyanolyan karantént vezetnének be itthon, mint a covid miatt mennyire tartanád be szigorúan?

Figyelt kérdés
2024. aug. 20. 19:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
63%
A "semennyire nem tartom be" emberek is ugyanúgy felhúzták az utcán vagy belterekben a maszkot, mert be sem léphettek volna egy boltba vagy hivatalba ügyet intézni, esetleg még teljes munkaidőben is hordhatták, ha nem vágytak egy jó kis kirúgásra. Nagyon hamar le lett törve a lázadás, ez csak a fotelből hangzik jól, hogy nekem senki nem parancsol.
2024. aug. 20. 19:40
 12/41 anonim ***** válasza:
36%

Betartanám, de remélem nem terjed el. Nem akarom a ragyás, sebhelyes képeteket nézni életem teljes hátralevő idejében, mert tudom hogy biztos elkapná a többség. Szutykos koszos nép vagyunk; a személyes higiéniánk majdhogynem az indiai mélyszegények szintjén van, plusz kevés olyan ország volt ami a covidot rosszabbul kezelte volna mint mi. Nem csak Európában, hanem a világon...

A majomhimlő ráadásul el is torzít, szóval ha tényleg elterjed, akkor olyanok lesztek mint a zombik.

2024. aug. 20. 19:43
 13/41 anonim ***** válasza:
51%
Én eddig is otthonról dolgoztam, nem változna semmi. A kijárási tilalmat csak azért tartanám be, mert nincs pénzem büntiket fizetgetni.
2024. aug. 20. 19:58
 14/41 anonim ***** válasza:
58%
12-es, mint te? ajaj, nem jó kilátások
2024. aug. 20. 19:58
 15/41 anonim ***** válasza:
29%
Nincs felesleges 50ezer forintom. Betartanám. Már amiatt is, mert amúgy is tartom a karantén leírásait. Nem nagyon megyek sehova este. Akkor minek is lázadjak, pláne birságok ellenére, hogy azt mondják, hogy azt csináljam, amit alapból is csinálnék??
2024. aug. 20. 20:25
 16/41 anonim ***** válasza:
51%
Én betartanám, mert immunbeteg vagyok, immunszupresszánsokat szedek, jelenleg is ha felszállok egy buszra, vagy bemegyek egy boltba másnapra lebetegszem, ezért kerülöm az ilyen helyzeteket most is
2024. aug. 20. 20:32
 17/41 anonim ***** válasza:
80%
Mivel a kertet locsolni kell, a földet művelni, erről teljes korlátozás esetén sem mondanék le, 10 kilométerre van kocsival. Az utazási tilalomtól rettegek, mivel édesanyám külföldön él és gyakran látogatom. Nem mehetek minden alkalommal hetekre karanténba.
2024. aug. 20. 20:32
 18/41 anonim ***** válasza:
24%
Amugy se megyek sehova csak bevasarolni hetente 2x
2024. aug. 21. 08:30
 19/41 anonim ***** válasza:
81%
Szakemberek = a gyártók nem vállalnak felelősséget az oltás következményeiért (nagy szakemberek) + rengeteg szakember véleménye ellentétes. Nem csak egy szakemberi csoport van, akik ugyanazt mondják. Szóval enis a szakemberekre hallgatok, azokra, akik azt mondják, hogy inkább ne szúrkáljam szét magam oltásokkal mint egy drogos, ismeretlen anyagokkal. Inkább természetes halált halok, már ha valódi lenne ez a mesterséges illúzió.
2024. aug. 21. 08:35
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van. Csak az a baj azok a szakemberek akik ellene vannak a dolgoknak érdekes módon fura halált haltak páran, mások meg el lettek hallgattatva a nagy "pándémia" alatt.

A másik érdekes dolog: Amint kitört az Orosz-Ukrán háború február végén, március elején minden korlátozás varázsütésre eltűnt. Pont akkor amikor a nagy vírus kezdte volna el szedni az áldozatokat, és azóta se hallani sokat felőle. Aki beoltatta magát ma már ugyan annyit ér mint aki nem, pedig annó nem arról volt szó.

2024. aug. 21. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!