Mennyi időnk van még?
Figyelt kérdés
Békében.nov. 19. 12:13
1/5 anonim válasza:
Elég bugyuta ez a kérdés, már ne is haragudj.
Van olyan része a világnak, ahol az elmúlt ötven évben végig béke volt és olyan is, ahol végig háborúskodás. Valamelyik rész mindkettőt látta.
2/5 anonim válasza:
Mit értesz béke alatt, illetve hol lenne béke? Szar a kérdes
3/5 anonim válasza:
Az órám szerint 23 óra, 12 perc és 37 másodperc.
4/5 anonim válasza:
Miért? Békében vagyunk? Én ezt nem nagyon vettem észre az elmúlt 15-20 évben. Mindig valamitől rettegni kellett, mindig volt valami ellenség, folyamatosan gyártottak nekünk, ha kell, ha nem. Migránsokat, akik megerőszakolnak, elnyomó, véleménydiktátor libsiket, halálos covidot, gazdasági válságot, szuperinflációt, háborús veszélyt, mindig volt valami rettenetes veszedelem. Na jó, konkrétan háború az (még) nincs, meg nem is volt nálunk az elmúlt 1-2 évtizedben, de ettől még béke sem. Legalábbis én egyáltalán nem éreztem, hogy tényleg béke és nyugalom lenne az országban. A béke az nagyon nem ilyen, ahol családok szakadnak szét, barátságok mennek tönkre, szerelmek érnek véget, mert annyira megosztott az egész ország, a társadalom, hogy mindenki mindenkinek a farkasa. Igazi, valódi béke az már rég volt nálunk.
5/5 anonim válasza:
Nem kukacoskodásból, de szerintem a jelenlegi idők sem épp a "békés" definíciójához passzoló évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!