Őszintén, mit gondolnátok, ha egy barátotokról, rokonotokról, ismerősötökről kiderülne, hogy jár prostihoz?
Figyelt kérdés
Azért vagyok kíváncsi, mert elég nagy disszonancia övezi ezt a kérdést. Egyrészt hivatalosan mindenki elítéli meg csúnya, erkölcstelen dolog, másrészt meg nagyon sokan csinálják, családos, köztiszteletben álló emberek is. Érthető, hogy a leggyakoribb kritika az, hogy, aki odamegy, annak csak a saját élvezete fontos, de ugyanakkor emberileg az is belátható, hogy ha valakiben van testi vágy és nincs nő, akivel ezt megélhetné, akkor valami megoldást kell találni. Befolyásolná a vele való kapcsolatot, ha ez kiderülne?ma 12:27
2/9 anonim válasza:
Ha van családja és a felesége/ családja nem tudja hogy jár akkor az nem lenne valami szimpatikus, de semmi közöm hozzá.
Ha meg nincs barátnője/családja akkor szerintem még igényesebb is mint a mások kihasználása vagy az egy éjszakás kalandok. Persze csak ha kulturált, normális prosti. Igen ez is egy szakma, és van rá igény.
Alapvetően nem az én dolgom nem is nagyon érdekel hogy valaki hova jár vagy hova nem jár, nem az én feladatom erkölcsi magaslóról bírálni másokat.
4/9 anonim válasza:
Van ilyen haverom, nem igazán érdekel. Csúnya szegény mint a bűn, és mellé nem is a legokosabb szóval ez az egyetlen módjahogy nőhöz jusson.
5/9 anonim válasza:
Semmi extra, én is voltam már, túl van pörögve ez a téma.
6/9 anonim válasza:
Undorítónak tartom, így valószínűleg a barátság sem maradna fenn sokáig.
7/9 anonim válasza:
Van ismerősöm aki jár rendszeresen, van felesége, kisgyereke meg minden. Elmondta hogy neki ez szórakozás, kikapcsolódás. Azt is mondta hogy utána egy ideig az otthoni nemi életet is feldobja.
9/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy jobb úgy, mintha fix szeretője lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!