Volt olyan ismerősötök, barátotok, rokonotok, akin nagyon meglepődtetek, hogy szülő lesz?
Olyan, akin nagyon ledöbbentem, egy volt csak.
Oviban, majd általánosban pár évig legjobb barátok voltunk (...), de szegény (nem lesajnálva írtam) sosem tudta feldolgozni, hogy ovi végén elváltak a szülei. Méghozzá elég kemény volt, mert az apja megcsalta az anyját az egyik ovitársunk anyjával, majd utána 10+ évig együtt is maradtak. Szóval tényleg nem volt egyszerű neki.
Közben közösségi felületeken magamutogató képeket pakolt ki, ahol maguk, a pózok is erősek voltak, illetve a ruhái is. Mellé meg sokszor írogatott olyanokat, hogy "ő túl jó mindenkinek". Tavaly is voltak kint ilyen képei, posztolt is ilyeneket, de azóta már van egy pár hónapos kislánya.
Kutyát is kapott középsulis ballagásra. Eleinte imádta, foglalkozott vele, Insta oldalt is csinált neki (ami nekem fura, de ő dolga), aztán nem telt 4 évbe, már az anyja vigyázott rá, ő gondozta, sétáltatta, a lánya már totál elhanyagolta. Ezt ő maga mesélte, amikor összefutottunk, miközben a kutyát sétáltatta.
Tudom, az emberek képesek változni, de nekem még a netre kipakolt képek, a kutya esete annyira friss volt, hogy tényleg ledöbbentem, hogy ilyen hamar jött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!