Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megváltozik a véleményed a...

Megváltozik a véleményed a barátodrol ha kiderül hogy szűz, és sose volt senkije pedig idősebb is nálad ?

Figyelt kérdés
Direkt nem a szex kategóriaba írtam, remélem nem rakják át.
ma 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Letojom. Nem érdekel, ki hogy mennyit szexel, miért nem, miért igen. Nem rám tartozik.
ma 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez nem érdekel. Ha az derülne ki, hogy otthon a tyúkokat kezelgeti, akkor megváltozna a véleményem. De, hogy nem akadt össze még normális lánnyal, prostival meg nem foglalkozik... Hol érdekel ez engem??
ma 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy. Semmi közöm hozzá. Inkább azon gondolkodnék el, mennyire vagyok én jó barátja az illetőnek, ha eddig ezt nem tudtam róla.
ma 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
ma 16:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Az egyik legjobb barátnőm ilyen. Alapból nem érdekel a barátaim szexuális élete, az övé is csak olyan szinten, hogy sajnálom amiért nem talál párt magának

ma 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem fog ilyen miatt megváltozni róla a véleményem, mert nekem nem ez számít egy barátban, nem ez alapján válogatom meg a körülöttem lévő embereket.
ma 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmit, teljesen lényegtelen számomra
ma 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Tételezzük fel, hogy normális emberről van szó (nem nőgyűlölő, igénytelen és társai), akinek átlagos a szexualitása is (tehát nem meleg vagy aszexuális, netán vallásos).

A barátot mint párkapcsolatot kell érteni? Ha igen, megtisztelőnek érezném, hogy én lehetek az első.

Ha sima barátról van szó, akkor meg semmi közöm a nemi életéhez. Ha nagyon jól ismerem, akkor sem tudhatom 100%-ra, hogy miért alakult így.

ma 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!