Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány éves korában szült...

Hány éves korában szült édesanyátok titeket? Most hány évesek vagytok? Ha van idősebb testvéretek, ő/ke/t hány éves korában szülte anyukátok?

Figyelt kérdés
Volt/van-e bármi előnye/hátránya, hogy mikor születtetek?
aug. 25. 10:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

22 volt, nővéremet 20 évesen szülte.

Hogy ez előny volt-e vagy hátrány, azt nem tudom megmondani, mivel nem tudom, hogy miben lett volna másabb, ha később szül. De azt tudom, hogy nekem ennyi idősen még semmi felelősségtudatom nem volt és örülök is, hogy akkoriban bulizgattam, utazgattam, tanultam, nem pedig babáztam. Most 28 évesen van már kiforrott felelősségtudatom, rendszerezett életem, szerintem most már jól tudnék gondoskodni egy gyerekről és tudatosan nevelni, csak nem vágyok rá :D Szerintem amúgy jobb 30 körül szülővé válni, mint 25 előtt, mert ilyenkor még fitt vagy és fiatalos, ugyanakkor van már kellő élettapasztalatod, felelősségtudatod.

aug. 25. 11:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Nővérem születésekor 22 volt, engem 10 évvel később, 32 évesen szült. Annyiból volt jobb később születni, hogy az egyszem mamim nyugdíjas volt, így sokat lehettem vele. Viszont az összes többi unokatesóm 10+ évvel idősebb nálam, sosem volt gyerektársaságom a családban.
aug. 25. 11:09
 3/14 anonim ***** válasza:

engem anyum 24 évesen szült, a kistesómat 38 évesen.

igazából mindig engem okolt azért mert terhesség alatt felszedett jópár kilót és nem tudta leadni. én voltam a családban az egyetlen gyerek, rokonokkal akkor nem nagyon tartottuk a kapcsolatot.

aug. 25. 11:26
 4/14 anonim ***** válasza:
27, tesómat 29. Ez akkoriban már későinek számított, ma már korai lenne.
aug. 25. 11:35
 5/14 anonim ***** válasza:
22, tesómat 24 évesen.
aug. 25. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
30 évesen szült engem. Nincs testvérem.
aug. 25. 12:03
 7/14 anonim ***** válasza:
19 évesen, húgomat 22-23. Több nincs. Van előnye, mert most 52, én 33, fiatalos, bármikor össze tudunk futni, gondolkodásban is modern, csomó közös téma, érdeklődési kör, jókat beszélgetünk, nem a sablonos témákról, stb. Mondjuk a személyisége nyilván ugyanez lenne, ha 25 évesen szült volna, csak akkor kevesebb közös időnk lenne, amíg egészséges.
aug. 25. 12:35
 8/14 Metionin ***** válasza:
100%
26, én 34 vagyok. Nem tudok előnyt meg hátrányt mondani, anyámnak semmilyen életkorban nem kellett volna gyereket szülni. Már 60 felé közelít de még mindig nagyon éretlen gondolkodású.
aug. 25. 12:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem 22, húgomat 25 évesen szülte, többen nem vagyunk. Én most 36 vagyok. Nem tudom, mennyire volt előnye, nagyon más személyiségek vagyunk anyámmal, nem jöttünk ki jól sosem. Akkor vagyunk meg jól, ha van köztünk némi távolság, néha találkozunk és nem beszélgetünk nagyobb horderejű dolgokról.
aug. 25. 13:11
 10/14 anonim ***** válasza:

21 évesen engem tesomat 23. (2 év van koztunk)

Annyiban szerencse hogy "korán" szült hogy egyre sulyosabb szigorubb agressziv némber lett csak belole a korral ma már nagyfoku bántalmazó. (Korábban is vert minket csecsemőként is, de tizen huszon éves korunkra már teljesen mentális zavart is lett. De persze van 2 cége meg palija akit csicskának tart szintén bántalmaz nyugtatokkal tömi kontrollmániás bárkit jelentget mindenért. Elmeháborodott.)

aug. 25. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!