Hány éves korában szült édesanyátok titeket? Most hány évesek vagytok? Ha van idősebb testvéretek, ő/ke/t hány éves korában szülte anyukátok?
22 volt, nővéremet 20 évesen szülte.
Hogy ez előny volt-e vagy hátrány, azt nem tudom megmondani, mivel nem tudom, hogy miben lett volna másabb, ha később szül. De azt tudom, hogy nekem ennyi idősen még semmi felelősségtudatom nem volt és örülök is, hogy akkoriban bulizgattam, utazgattam, tanultam, nem pedig babáztam. Most 28 évesen van már kiforrott felelősségtudatom, rendszerezett életem, szerintem most már jól tudnék gondoskodni egy gyerekről és tudatosan nevelni, csak nem vágyok rá :D Szerintem amúgy jobb 30 körül szülővé válni, mint 25 előtt, mert ilyenkor még fitt vagy és fiatalos, ugyanakkor van már kellő élettapasztalatod, felelősségtudatod.
engem anyum 24 évesen szült, a kistesómat 38 évesen.
igazából mindig engem okolt azért mert terhesség alatt felszedett jópár kilót és nem tudta leadni. én voltam a családban az egyetlen gyerek, rokonokkal akkor nem nagyon tartottuk a kapcsolatot.
21 évesen engem tesomat 23. (2 év van koztunk)
Annyiban szerencse hogy "korán" szült hogy egyre sulyosabb szigorubb agressziv némber lett csak belole a korral ma már nagyfoku bántalmazó. (Korábban is vert minket csecsemőként is, de tizen huszon éves korunkra már teljesen mentális zavart is lett. De persze van 2 cége meg palija akit csicskának tart szintén bántalmaz nyugtatokkal tömi kontrollmániás bárkit jelentget mindenért. Elmeháborodott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!