Hány éves korában szült édesanyátok titeket? Most hány évesek vagytok? Ha van idősebb testvéretek, ő/ke/t hány éves korában szülte anyukátok?
Apu 22 volt, anyu 20 mikor születtem. 11 hónappal előtte házasodtak. Apu kisvárosból, anyu faluról származott. 39 éves vagyok, azt hiszem, az ő generációjuk volt az utolsó, ahol ez még természetes volt és senki nem húzta fel a szemöldökét rá.
Én már 29 és 33 évesen szültem.
Anya 34 volt, mikor születtem, és egyke vagyok, jelenleg 24 éves.
A szüleim eléggé túlféltőek, de ez nem csak azzal van összefüggésben, hogy idősebbek voltak, mikor születtem (legalábbis az akkori normákhoz viszonyítva), hanem azzal is, hogy évekig próbálkoztak, mire összejöttem.
24 évesen szült engem anyám, és akkoriban ő már vénkisasszonynak számított ezzel. A testvéremet 29 évesen szülte.
Tesómra érezhetően jobban felkészült volt ő is, és apám is. Azért is, mert idősebbek voltak, azért is, mert már volt tapasztalatuk velem. Gyerekként, kamaszként gyakran féltékeny voltam az öcsémre, hogy vele mennyire türelmesek, mennyire szépen, türelmesen nevelik, bezzeg engem!
Akkor tudtam nekik megbocsátani, mikor én lettem 24, és rájöttem, hogy lószart nem tudnék kezdeni egy kisbabával. Mondjuk a mai napig így vagyok vele, de a 24, az fordulópont volt, ott rájöttem, hogy anyám, meg apám se tudta, hogy mit csinál, aztán ez lett belőle.
28 volt a születésemkor. (Tesóm nincs)
Fogalmam sincs hogy van-e előnye vagy hátránya, nincs viszonyítási alapom, mármint nem tudom milyen lenne ha előbb/később születek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!