Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Azért bántak velem így valószí...

Azért bántak velem így valószínűleg a rendőrök, mert roma vagyok?

Figyelt kérdés
Igazoltattak a rendőrök, és megkérdezték fogyasztottam -e alkoholt? Én hirtelen tök ideges lettem, mert eszembe jutott, hogy a barátnőmnél elfogyasztottam egy pohár bort, és hát inkább bevallottam, hogy igen. Egyből rám üvöltöttek, azonnal szálljak be a kocsiba! Bent a rendőrségen várakoznom kellett, rám szólt azért is a rendőr, hogy nem lehet bent telefont nyomkodni, aztán bent megint megszondáztattak, de szinte semmit sem mutatott ki a szonda, majd később megint megszondáztattak, és az sem mutatott ki semmit, ennek ellenére megbűntettek 30 ezerrel, úgy érzem teljesen megaláztak, mert még a kocsimhoz is vissza kellett gyalogolnom, ami elég messze volt, ja és a fiatal rendőr még megjegyezte, hogy ne igyon amikor vezet

ma 09:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És mióta nem lehet a rendőrségen telefont nyomkodni?!!
ma 09:16
 2/13 anonim válasza:
100%
Ittasan vezettél? Mert akkor nagyon szerencsés vagy, ha ennyivel megúsztad
ma 09:17
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Ittasan vezettél, teljesen jogosan vittek be. Neked magyarázni kell, hogy alkohol ivás után ne ülj autóba? Egy pohár bor nem sok, de az is lehet döntő tényező, pláne ha alacsonyabb a toleranciád.
ma 09:19
 4/13 A kérdező kommentje:
De egyébként elfelejtettem tényleg, hogy ittam egy bohár bort, tudom én voltam a buta, bevallottam nekik, de a szonda semmit sem mutatott ki
ma 09:19
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem az volt a butaság, hogy bevallottad, hanem hogy volán mögé ültél.
ma 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Örülj, hogy ennyivel megúsztad!

De miért nem kérdezted meg őket?

ma 09:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Mert tisztában vagyok vele, hogyha kérdőre vonom őke, cigányként jobban megütöm a bokám
ma 09:49
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
Miért is vonnál te bárkit kérdőre, amikor egyértelműen te voltál a hibás és ők a lehető legjobb módon jártak el?
ma 09:56
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Remélem legközelebb 230 ezerre büntetnek meg.

Iszik és utána még vezet. Pfff. De gáz...

ma 10:13
 10/13 anonim ***** válasza:

kérdező, én 100% magyar vagyok, már 5 kilóméterről látszik, ehhez képest életemben rengetegszer szivattak rendőrök.

Volt a XXII kerületben budapesten, nem volt nálam a személyim, bevittek a fogdába fél napra, de annyi beszólást, bunkózást, szivatást életemben nem kaptam még.

De pl a múltkor 6 rendőr segített odébb tolni a széthullott, frissen vásároltam francia roncsomat.

ma 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!