Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Azért bántak velem így valószí...

Azért bántak velem így valószínűleg a rendőrök, mert roma vagyok?

Figyelt kérdés
Igazoltattak a rendőrök, és megkérdezték fogyasztottam -e alkoholt? Én hirtelen tök ideges lettem, mert eszembe jutott, hogy a barátnőmnél elfogyasztottam egy pohár bort, és hát inkább bevallottam, hogy igen. Egyből rám üvöltöttek, azonnal szálljak be a kocsiba! Bent a rendőrségen várakoznom kellett, rám szólt azért is a rendőr, hogy nem lehet bent telefont nyomkodni, aztán bent megint megszondáztattak, de szinte semmit sem mutatott ki a szonda, majd később megint megszondáztattak, és az sem mutatott ki semmit, ennek ellenére megbűntettek 30 ezerrel, úgy érzem teljesen megaláztak, mert még a kocsimhoz is vissza kellett gyalogolnom, ami elég messze volt, ja és a fiatal rendőr még megjegyezte, hogy ne igyon amikor vezet

nov. 16. 09:15
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Hibát követtél el, a rendőrök meg ennek megfelelően kezeltek. Ne csinálj ebből faji kérdést. Volt egy egykori cigány barátom, aki folyton-folyvást ilyen dolgokon lovagolt, mindig minden sérelmét és hátrányát arra vezette vissza, hogy ő cigány. Nem azt mondom, hogy nincs ilyen, nyilván van, de nem kell mindig ezzel takarózni vagy ebben keresni negatív dolgoknak az okát.
nov. 16. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Csakis azért , 30 rongy ezért apró . Szomszéd ebéd után egy üveg sört megivott majd rá 2 órára elment a benzinkútra . A kocsijához járőr érkezett 3 zsaru igazoltatta szondáztatta . A szonda nem mutatott semmit , de mégis bevitték az ügyeletre vérvizsgálatra , ez volt 2 óra . Az eredmény hibahatár felett jelzett minimálisat ,elvitték szíjon a yardra feljelentették . 4 órán át intézkedtek , bevonták a jogsit . Kapott levélben értesítést 6 hónapig tiltva a vezetéstől , kötelezték pszichológiai alkalmasságira ,etikai előadásokra kötelezték, újravizsgáztatták . Bírsággal intézkedéssel laborvizsgálattal mindennel együtt 570 ezerbe került a zsaruk buzgósága . 8 hónap után kapott jogsit , túlterheltségre hivatkoztak . Semmi kirívót kivételeset nem kaptál .
nov. 16. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Hasonlóan mentem át, mint 12-es és nem vagyok roma.

Ráadásul vagy 5 km-re vittek vérvételre, előtte egy órát csesztettek a yardon. Mire lett eredmény éjfél elmúlt, s minden pénzem a kocsiban maradt.

Kénytelen voltam lógni a villamoson, HÉV-en, az hiányzott volna, hogy ott is elkapjanak...

Aztán hazajuttatni a kocsit jogsi nélkül...

Pszihológus, 20 éves jogsival vezetési vizsga, ott is egy bunkó vizsgáztató...

Szóval NAGYON olcsón megúsztad...

nov. 16. 11:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne igyál, ha vezetsz, kérdező!

Ilyen egyszerű.

Zéro tolerancia van, mester!

De ha ezt neked magyarázni kell....

nov. 16. 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért bántak így Veled, mert ittasan vezettél.....

ennek semmi köze a cigóságodhoz....

ha ahhoz lett volna köze, ennyivel nem úszod meg.

nov. 17. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Köziget fujtál ugyhogy ne hazudj. Azért maradt meg a jogsid. Olcsón úsztad, de 8 pontot kaptál mellé azt ne felejtsd el.
nov. 18. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!