Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok ti is gondolkozni...

Szoktatok ti is gondolkozni azon vajon mi a célja az életünknek?

Figyelt kérdés
Azon kivül hogy élünk és teszük a minden napi dolgunkat miért születtünk meg én szoktam ezen is gondolkodni. Csak sajnos ezek olyan dolgok amire soha nem fogunk kielégitő választ kapni csak a halál után.
nov. 15. 23:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez alapján viszont tartanánk a kapcsolatot a már élt ember csoportokkal más bolygókról, vagy ők tartanák velünk, mert már esetleg nagyobb fejlettségben vannak, utazáshoz stb. Köszi a válaszod!
nov. 16. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:

11-es!

Ez egyáltalán nem biztos, mi sem ismerünk más galaxisokat, van belőlük több 100millió, lehet, hogy más galaxisban is van olyan bolygó, amin jelenleg is van élet, csak ott sincs olyan szinten az űrkutatás, hogy felvegyék másokkal a kapcsolatot. Vagy csak volt, akkor meg méginkább kicsi az esélye, hogy megtudjuk.

nov. 16. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

Hogy a gazdagokat szolgáljuk.

Kb ennyi.

nov. 16. 12:46
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

"Szoktatok ti is gondolkozni azon vajon mi a célja az életünknek?" Igen, én szoktam. Hadd pontosítsak: nincs "életünk". Neked van egy, annak nehézségeivel, szépségeivel, céljaival. Meg nekem is van egy másik, annak nehézségeivel stb. Honnan veszed, h a kettőnek (és sok milliárd más emberének) egybe kellene vágnia? Ne gyerekeskedj.

"Azon kivül hogy élünk és teszük a minden napi dolgunkat miért születtünk meg én szoktam ezen is gondolkodni." Ez az önviszonyuló-önreflektív intelligencia jele. Üdv a klubban.

"Csak sajnos ezek olyan dolgok amire soha nem fogunk kielégitő választ kapni csak a halál után." Ez csak 2 dolgot jelent:

-rossz helyen keresgélsz,

-illetve vmi nagy dolgot vársz a haláltól.

További jó kutakodást kívánok.

nov. 16. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Szoktam ilyesmin gondolkodni, bár konkrét válasz, konklúzió nem kerekedett belőle még nálam.
nov. 16. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam.
nov. 16. 20:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Volt, hogy sokat gondolkodtam ezen. Lényegében cselekedni. A cselekvés, amit teszünk, lehet, hogy jó, lehet, hogy rossz: a környezet majd eldönti. Valamint talán fejlődni, tapasztalni, érezni, aki tud, az értéket teremteni.
nov. 16. 21:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Szoktam. Mikor feltűnően lejt a sz*póroller, akkor felmerülnek bennem ilyen kérdések.
nov. 17. 00:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Én egyet tudok: hogy a NEM önazonos élet NEM boldog élet!

Ha pedig a külső megnyilvánulásod nincs összhangban a belső állapotoddal, akkor nem vagy önazonos. Ebből következtethetünk arra hogy boldog sem!

nov. 17. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!