Szoktatok ti is gondolkozni azon vajon mi a célja az életünknek?
Figyelt kérdés
Azon kivül hogy élünk és teszük a minden napi dolgunkat miért születtünk meg én szoktam ezen is gondolkodni. Csak sajnos ezek olyan dolgok amire soha nem fogunk kielégitő választ kapni csak a halál után.tegnap 23:05
1/4 anonim válasza:
Nem.
De nem értem, halál után milyen választ kapnánk, ha már halottak leszünk.
2/4 anonim válasza:
Nem. Régen talán, de végül megszilárdult bennem az a nézőpont, hogy nincs értelme. Biológia van, ösztönök vannak, szaporodásra vagyonk kitalálva... ennyi. Tehát igazi értelmet mindenkinek magának kel találnai. Ismerd magad, legyen jó az önismereted.
3/4 anonim válasza:
Lehet új infó, de nincs kielégítő válasz erre. Halál utáni lét kérdését teológusok és vallásfilozófusok tömege vitatja, bőven van irodalom róla. Bele értve a materialista gondolatmódot amit sokan hisznek, miszerint semmi sincs a világunkon túl. A szomorú igazság, hogy nincs semmi a halál után, ezért nincs fensőbb értelme az életnek. Azon túl amit te beleképzelsz, szaporodni és anyagi javakat élvezni.
4/4 anonim válasza:
Azért kepesztünk, hogy aztán mindent elveszítsünk! ;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!