Külföldön,hogyan tudhatnék viszonylag rövid idő alatt rengeteg pénzt keresni?
sehogy b+ nem tűnik fel kb minden emberr erre vágyik
ha lerövidíted az utat, más kárán szeded meg magad az Isten jól megb..
elárulok egy titkot
akkor lehet boldog, ha nem számít mennyi pénzed van, de jól elvagy - ha úgy éred el ezt hogy mindenkinek csak jót akarsz
nehéznek tűnik a mai világban (nekem se megy még a válaszolónak) de törekedjünk, legyünk emberek, ha meg is döglünk tudjuk elszámolni magunkkal
nem a pénz a lényeg érted. sokan azt hiszik ha az meglenne minden meglenne, de nem, sajnos nem
A végén majd nem az számít, hogy mennyi éved volt az életedben, hanem hogy mennyi élet volt az éveidben. - Abraham Lincoln
kicsit sza, idézet de a lényeg benn e van
az egész élet egy kiszámíthatatlan játék
és ba+ mind megdöglünk, és az számít a levégén hogy el tudunk-e számolni magunkkal
ha igen boldog emberek voltunk
további szép estét mindenkinek
12
Ilyet csak a hívők mondanak és a szegények. :D
Ez frankó lenne, de úgy, ha valaki rendszeresen ki is fizetné helyettünk a rezsit + be is vásárolna, akkor legvégén az utolsó órában mondanám is, hogy boldogok voltunk. :P :D
Ébredj fel, mert ez nem így működik. :P
én azt gondoltam szerintem hogy lehet igazán boldog az ember
csalással könnyebb pénzhez jutni, de aki önmagával nincs kibékülve (becsapja magát) annak mindig is hiányérzete lesz - nem lehet igazán boldog (mindíg tart valamitől)
én nem hívő vagyok hanem drogfüggő, pár napja majdnem meghaltam, és azt éreztem nem tettem meg minden tőlem telhetőt. azt éreztem többre is futotta volna, egy csomó ponton becsaptam önmagam (és hát ezért sem voltam boldog)
nem kell nekem hinni, itt sablonos válaszok vannak, leírtam én mit éreztem
és ja azóta sem váltottam meg a világót (sőt megint be vagy állva)
de nem csapom be magam, felvállalom aki vagyok, érted az kellett ehhez majdnem megdöglöttem - de ha pl holnap döglök meg úgy akarom hogy önmagam voltam
tudom fura, de szerintem összhangban van a boldogsággal
sokan sikránkoztunk azt van jó meleg szoba, kaja amit tudunk enni
nem kell hajszolni a boldogságot. Mert tudjátok mi a vége. Nyomja az ember a heroint. És boldog? talán néha, összességében meg minden tönkremegy, minden.
az igazi boldogság ha harmóniában vagyunk önmagunkkal (ha sz-r elfogadjuk úgy is) és a környezetünkkel
én most így látom - lehet tévedek, minjdenki maga tudja mitől boldog, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!