Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberi természethez hozzá...

Az emberi természethez hozzá tartozik, hogy párkapcsolatban éljen?

Figyelt kérdés
Nekem 29 évesen sosem volt párkapcsolatom, csak szexuális kapcsolataim voltak, nem is kell nekem nő úgy az életembe

tegnap 16:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem gond, ki így ki úgy. De azért mégis 90% a az emberiségnek szüksége van párra,családalapításra, kilógsz picit de hát na nem felelhet meg mindenki a társadalomnak,de valami oka csak van amiért te ebbe a 10%ba tartozol.
tegnap 16:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az tartozik hozzá, hogy legyen valami közössége, ahová kötődik. Ez legtöbb ember esetén a család, de nem mindenkinél. Az biztos, hogy mindenkinek kellenek emberi kapcsolatok, régen is a száműzés volt a legnagyobb büntetés valakivel szemben, de hogy ez mindenképpen párkapcsolat kell-e legyen, abban nem hiszek. Alapból ez az egész házasság meg monogám típusú párkapcsolat inkább kulturális dolog, mint az ember természetéből fakadna.
tegnap 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja. Nagy általánosságban igen, jobban érzi magát az ember kapcsolatban. Viszont vannak néhányan akik egyedül is jól megvannak.
tegnap 16:42
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Igazából én sem igénylem. Teljesen kielégít a saját társaságom. Egy idő után mindenki terhemre van.

N

tegnap 17:04
 5/15 anonim ***** válasza:
8%

most az ego beszél belőled?

tegnap 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Az ember társas rém!
tegnap 17:20
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Én azt nem értem hogy tudnak párkapcsolatban élni az emberek.

Nyűgnek tartom.

tegnap 17:31
 8/15 A kérdező kommentje:
De lehet ez valami pszichés betegség? Barátom sincs
tegnap 18:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Hogy érzed? Boldognak érzed magad így, egymagad? #1
tegnap 18:35
 10/15 anonim ***** válasza:
#5 Nem.
tegnap 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!