Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondjak annak a lánynak,...

Mit mondjak annak a lánynak, akivel egy buszon utazok?

Figyelt kérdés

Már kétszer láttam őt azon a buszon, de még nem mertem oda menni mert fogalmam sincs mit mondjak.

Az a cél egyébként hogy mikor várakozunk a buszra akkor leszólítom őt és utána hátha bele menne abba hogy egymás mellé üljünk és a haza felé úton tudnánk ismerkedni

nov. 13. 01:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen mindegy, hogy mit mondasz, ha látja rajtad a határozatlanságot. A cél az legyen, hogy nem parázz, mert teljesen felesleges. Én megkérdezném, hogy ő is ezen a buszon utazik-e? Ha igen, akkor van-e kedve dumálni. Ennyi.
nov. 13. 02:12
 2/23 anonim ***** válasza:
58%
Ja azt kifelejtettem, hogy mindezt tedd határozottan és mosolygósan.
nov. 13. 02:13
 3/23 anonim ***** válasza:
60%
Gratulálok, egyes, ez kb. a Szia, cica, van gazdád? szint.
nov. 13. 07:10
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyébként túlgörcsölni. Mondd azt, amit leírtál nekünk is; hogy láttad már párszor, és szimpatikusnak találod, és szeretnél vele megismerkedni, de eddig nem mertél kezdeményezni, mert nem akartad lerohanni / nem akartad, hogy fura legyen.
nov. 13. 07:12
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

A férjemmel így ismerkedtünk meg. Rendszeresen egy buszon utaztunk. Ő szólított meg engem. Kért, találkozzak vele mert nincs más lehetősége máshol megismerkedni velem. Nekem ez nagyon imponált és igent mondtam.

Nyugodtan menj oda hozzá, szállj le ott ahol ő, és szólítsd meg.

nov. 13. 07:28
 6/23 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudjatok, de ezek a válaszok teljesen értelmetlenek. A kérdező önbizalomhiányos, a fő taróoszlop hiányzik. Nem tudja használni a válaszokat, mert nincs hozzá eszköze.

Mintha adnátok egy kocsit olyan embernek, akinek nincs jogsija és sosem vezetett és mondanátok neki, hogy menj az autópályára és vezess

Nem tud.

Semmit, kérdező. Dolgozz magadon.

Ez nem olyan, hogy majd itt mondatokat írunk. Mert a lánytól bizony válasz is fog érkezni, ami többféle kimenetelű is lehet.

nov. 13. 07:30
 7/23 anonim ***** válasza:
73%

" hátha bele menne abba hogy egymás mellé üljünk és a haza felé úton tudnánk ismerkedni" Ez azért nem túl romantikus. Időt kell rászánni és elmenni sétálni olyan helyre ahol tudtok beszélgetni.

Te szeretsz magadról beszélni egy tömött buszon?

nov. 13. 07:33
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

Az őszinteséghez nem kell önbizalom. És az első/második válaszoló kivételével senki se akar kész "monológokat" a szájába adni.

Baromság, hogy egy félénk ember ássa el magát, ameddig nem tudja jól eljátszani a nagy dumás bazári majmot, vagy ameddig nem esik át egy fapados önsegítő tanfolyamon.

Ameddig nem bunkó, nem jópofáskodónak szánt, halál ciki csajozós szövegekkel égeti magát, és nem erőszakoskodik, addig mi gond történhet?

Elmondja, amit a kérdés alatt részletezett. Aztán ha kölcsönös a szimpátia és a csaj vevő a dologra, jók vagyunk, ha meg nem, akkor tudomásul veszi, és leül a helyére.

Csak adja önmagát, hogyha ez az önmaga félénkebb és gátlásosabb, akkor is ez ő. Nem kell ezért kolostorba vonulni, ameddig fel nem turbózza magát. Mint ahogy felesleges megjátszania magát, és másnak adnia ki magát, mint aki.

Erre nem lehet barátságot se építeni, nemhogy kapcsolatot. Az a cél, hogy ő megismerhesse a lányt, és a lány megismerhesse őt. Nincs értelme az elején átverni a lányt, - ezzel akadályozva az ismerkedést már előre - csak mondja azt, ami belülről jön.

Az, hogy valaki megfog-e, hajlandó vagy-e nyitni felé, az úgyis tudattalanul, ösztönösen zajlik le néhány másodperc alatt. Van, hogy megvan a közös rezgés, van, hogy nincs. Nem kell belőle rakétafizikát csinálni.

nov. 13. 07:49
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

"Ez azért nem túl romantikus. Időt kell rászánni és elmenni sétálni olyan helyre ahol tudtok beszélgetni."

Te elmennél csak úgy egy vadidegennel sétálni? Csak kell beszélgetniük valamennyit, hogy kiderüljön, kedvelik-e egymást, és akarnak-e találkozni célirányosan. Nyilván nem a gyerekkori traumáikat elemezgetnék ki a buszon.

nov. 13. 07:52
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező egy tök normális srácnak tűnik, aki nem akarja se magát, se a kiszemeltjét kellemetlen helyzetbe hozni. Ne rontsátok már el ezzel a sok suttyó hülyeséggel (van nálam gumi, höhööhö. Te is ezen a buszon utazol, höhöhö?), ami tizenkét éveseknél is gáz.
nov. 13. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!