Mit mondjak a lánynak, hogy ne az anyagiakra hajtson, amikor még csak ismerkedünk?
Jelenleg nem randizom senkivel, viszont hamarosan szeretnék elkezdeni ismerkedni. Elég jó anyagi helyzetben vagyok, és nem tudom, hogy mit mondjak majd a nőnek/nőknek, akikkel esetleg találkozom, hogy hogy állítok vagyonilag és mit dolgozom, hogy véletlenül se az anyagiakra hajtsanak. Ugyanakkor hazudni sem szeretnék, csak azt akarom, hogy magam miatt szeressenek.
Harminchoz közelítek, komolyan gondolom a társkeresést.
Köszi a válaszokat!
Ne hazudj, csak ködösíts.
Elmondhatod mit dolgozol, amég nem azt nyögöd be, hogy vezérigazgatk vagy, nem tud pontosan következtetni a fizetésedre, azt mg jó esetben nem fogja megkérdezni az illem miatt.
Nemhiszem, hogy kattognod kene ezen, de az segíthet mondjuk ha majd nem méregdrága ruhákban, órával, autóvql és ajándékkal állítasz be a randira bár határozottan nyert ügyed lenne. :'D
Engem nem erdekel a penz, irj ram
20l
Ha csak fizetésed van, nincs mit titkolnod.
A passzív jövedelem... na, az már döfi, főleg, ha nem havonta jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!