Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kivonulni a...

Hogyan tudnék kivonulni a társadalomból 30-as nőként?

Figyelt kérdés

Óvodás korom óta szociális szorongásom van, ami mostanra erős pánikbetegséggé változott, gyógyszerekkel sem lettem sokkal jobban. És a mellékhatások rosszabbak voltak mint a hatások, így nagyon lassan csökkenteni kezdtem a gyógyszereimet, most 1 hónapja tiszta vagyok, nem szedek semmit. Minden nap egy megküzdés, onnantól hogy ki kell menni az utcára, bemenni nyilvános helyekre, és mivel anyagilag nem tehetem meg hogy ne, dolgozom is teljes munkaidőben, egy olyan munkakörben ahol nincs munkatársam és nem találkozom/beszèlek emberekkel sem, de főnököm így is van, és minden nap stresszelek, rosszul vagyok fizikailag ha menni kell. Van egy férjem, aki ebből az egészből nem ért semmit, semmilyen empátia nincs benne, ez mindig is így volt, de míg szerelmesek voltunk elnéztem neki, igazából mindig tabutéma volt az én betegségem. Mostmàr, egy éve naponta veszekszik velem minden apróság miatt, mindenbe beleköt, alig van itthon, láthatóan nem szeret már. Barátaim nincsenek, soha nem voltak.

Az az álmom hogy itt hagyjak mindent és mindenkit ami ezt okozza, és megfelelési kényszer és emberek nélkül élhessek szabadon.

A tervem még homályos, mert sok téren nem tudom mi lenne a jó megoldás. Anyagi tőkém csak annyi lenne hogy tudnék venni egy házat, kerttel, ahol berendezkednék önellátó életmódra. Vagyis gyümölcsfák, zöldségek, és tyúkokat tartanék a tojás (fehérje) miatt, ölni nem tudnék. Lenne fúrt kút. Így meglenne az alap hármasság az élethez, levegő, víz, élelem. Mivel munkahelyen dolgozni soha többet nem szeretnék, emberek között és miatt stresszelni, így a pénzt teljesen szeretném mellőzni az életemből. Ez mindent magába foglal, nem lesz áram, fűtés, vezetékes víz, telefon, tusfürdő, új cipő, gyógyszerek stb. De a téllel nem tudom hogyan lehetne megbírkózni. Egyrészt a fűtés, másrészt az élelem. Megoldás lenne ha a házhoz lenne saját erdő rész a fa miatt, de ennyi pénzem nincs, és nem is mostanában gyűjteném össze sajnos. A saját kertben pedig szerintem nem lehetséges annyi fát ültetni, kivágni ami ellát tüzelővel, hiszen nagyon lassan növekednek. Illetve a téli étkezésen is gondolkozom, hogy hogyan tudnám tartósítani a nyári termést úgy hogy azzal túléljem a telet.

nov. 11. 19:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Első körben elválnék, mert rossz a házasságom. Utána gondolkodnék, hogy lehetne remeteéletre váltani.

Nekem van egy ötletem. Igaz, ha egyházi házasságod volt, akkor nem fognak bevenni.

Ha a szexre sincs igényed, felvételizz egy apácarendbe. Ehhez katolikusnak és vallásosnak kell lenned. Valamennyi emberi kontakt ott is van, de olyan rendet érdemes választani, amely inkább a világtól elvonulást, elmélkedést részesíti előnyben. Ott is kell alkalmazkodni, szabályzathoz, egymáshoz, de előny, hogy életed végéig eltart az egyház, nem lesz gondod ételre, fűtésre, ruházkodásra.

nov. 11. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy disznót és kb 30 szárnyast tartok. Havi 40 ezer nekik a kukorica. Ha növényeket nevelsz, arra is kell pénz. Meg még van rengeteg dolog az életben, amihez pénz kell. Pl apróságok, mint wécé papír. Azt hogy oldanád meg? Tyúk tollakkal? Áram, víz, szennyvíz szippantása, gyógyszerek, tisztálkodó szerek, internet, stb.. Élelmiszerekből se tudnál mindent megtermelni.

Te valami álom világban élsz. Pénz nélkül egyszerűen nem fogsz létezni.

tegnapelőtt 05:23
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Egy csaj a tiktokon lakókocsiban él ez is megoldás bàr neked lehet nem.

Ha a férjed nem segìt akkor ìrj ràm persze csak akkor ha érdekel egy ronda kissé túlsúlyos 30 éves pasi. Mondjuk sok mindenhez nem értek de van egy àtlagos keresetem szóval akàr működhetne a régi felàllás a nő háztartásbeli ... persze a hàzi munkan és ez meg az vakamilyen szinten közös lenne. Mit igérhetnék nos az őszinteséget,megértést leszàmîtva nem sok mindent.

Nah mivel holt biztos hogy nem ìrsz ràm minden jót! (Egyébként valamilyen szinten hasonló vagyok én is)

tegnapelőtt 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
13-as tök aranyos vagy. Én a kérdező helyében adnék neked egy esélyt.
tegnapelőtt 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
14 komolyan nah hát erre nem gondoltam de köszi.
tegnap 06:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

13.: Szerintem ne vele ismerkedj. Egyrészt még férjnél van, másrészt ki akar vonulni a társadalomból, remete akar lenni. Szerintem nem akar férfit se maga mellé.

Ha neked nehéz a pártalálás, inkább gondolkodj el, mi miatt lehet ez. Keress meg akár pszichológust is. Nem hiszem, hogy a túlsúly lenne az oka. Sok kövér ember él kapcsolatban. Hacsak nem annyira vagy kövér, hogy lefolysz a székről, nem hiszem, hogy emiatt ne lenne párod.

tegnap 13:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!