Ha egy férfinál többször előfordul, hogy megérinti a karomat, ez csak szimpátiát jelent, vagy vonzalmat inkább?
Figyelt kérdés
nov. 11. 13:33
11/19 A kérdező kommentje:
10:elgyengülök igen. Arra írtam, hogy légyszíves, ne már egyből a dugás... Hát persze
nov. 11. 18:00
12/19 anonim válasza:
Kérdező akkor te is dugnál vele?
10 vagyok
13/19 A kérdező kommentje:
12:igen, de ez most nem számít, nem ez a lényeg, eltértünk a kérdéstől. Idáig nem kell máris gondolkodnunk. Csak karérintések vannak.
nov. 11. 19:34
14/19 anonim válasza:
Kérdező akkor add a tudtára hogy szeretnél vele... Nem értem mit kerülgetitek egymást. Majd írd meg hogy megtörtént e.
12 vagyok
15/19 A kérdező kommentje:
14:köszi tanácsot, de nem csinálhatok ilyet. Nő vagyok, ráadásul nem a nyomulós típus, és az orvosunk. Nem illik.
nov. 11. 19:48
16/19 A kérdező kommentje:
Ja, és ha félreértelmezem a jeleket, akkor írtó kellemetlen.
nov. 11. 19:49
17/19 anonim válasza:
Jajj hát felnőtt emberek vagytok. Jól fog esni mind a kettőtöknek.
14 vagyok
18/19 A kérdező kommentje:
7:nem írtál még a válaszomra.
tegnapelőtt 08:36
19/19 Senior Séf válasza:
Szeretné, ha közelebbi kapcsolatba kerülne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!