Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy férfinál többször...

Ha egy férfinál többször előfordul, hogy megérinti a karomat, ez csak szimpátiát jelent, vagy vonzalmat inkább?

Figyelt kérdés

nov. 11. 13:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%

Lehet teszteli, hogy mennyire kemények az izmaid.

Viccet félretéve, emberfüggő. Vannak olyan emberek, akik alapból hozzáérnek másokhoz simán, vonzalom ilyesmi nélkül, meg vannak olyanok, akik vonzalomból teszik ezt, akár jelzésnek is szánva a dolgot.

Másokat szokott megérinteni?

nov. 11. 14:01
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden lehetséges. A helyszíntől is függ, és hogy ki az a férfi. Nem ugyanazt jelenti ha a bőrgyógyász rendelés közben a dokid, vagy egy családi vacsora közben apukád érint meg.
nov. 11. 14:22
 3/19 A kérdező kommentje:
2:beletrafáltál 🤣🫣, mert a gyermekeim orvosa, aki többször így meg-megérintett, volt, hogy végigsimította a karomat.
nov. 11. 14:35
 4/19 A kérdező kommentje:
1:nem tudom, hogy másokat szokott e, én eddig nem láttam.
nov. 11. 14:48
 5/19 anonim ***** válasza:
42%
Meg akar dugni
nov. 11. 15:48
 6/19 A kérdező kommentje:
5:légyszíves...
nov. 11. 16:03
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én ennyiből nem tudom. Csak találgatni tudok. Lehet már megszokta, és rutin nála, hogy mindenkit megérint. Lehet tényleg vonzódik hozzád. Szokott a szemedbe nézve mosolyogni? Mondani valami olyasmit amivel arra utal, hogy csinos vagy? Van felesége? Te hogyan reagáltál, mikor megérintette a karodat, vagy végigsimította, ami egy fokkal inkább gyanakvásra adhat okot.
nov. 11. 16:23
 8/19 A kérdező kommentje:

7:az többször előfordult hogy ha összefutottunk, és szóltunk egymáshoz 1-2 mondatot, akkor végig mosolygott rám.

Olyat nem mondott, hogy csinos vagyok, de szerintem nem is illene, mert a gyerekeim orvosa.

Én nem reagáltam ezekre semmit, mert olyan szituációkban történtek, hogy pont menésben volt. Ment.

nov. 11. 16:55
 9/19 anonim ***** válasza:
Van olyan ember, aki akarva-akaratlanul is állandóan megérinti a másikat, kérdezés nélkül. Lehet neki is ez a mániája.
nov. 11. 17:48
 10/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: most mit légyszives? Elgyengülsz amikor megérinti a karodat?

5 vagyok

nov. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!