Tényleg nagyon gáz, hogy huszonhárom évesen még nincs
családom, a nagyimmal élek és még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Dolgozok, tehát nem élősködök a nagyimon, de már több, korombeli ismerősöm is megjegyezte, hogy nagyon gáz, hogy el se mozdulok a nagyi szoknyája mellől, azt meg végképp nem értik, hogy miért nem akarok gyereket, családot. Hiába magyarázom nekik, hogy mert még úgy érzem, hogy nem állok rá készen és az nem úgy megy, hogy csak szét teszem a lábaimat az első pasinak, egyszerűen nem is figyelnek rám. Szerintük nagyon gáz, ez a gondolkodásmód! Az, hogy szűz vagyok, mert nem találtam még meg az igazit szerintük egyenesen égő.
Semmi köze senkinek ahhoz, hogy mit csinálsz, amíg nem ártasz vele másnak.
Szerintem inkább selejtnek nevezni gáz valakit csak azért, mert nem feküdt le senkivel.
nov. 11. 09:39
12/19 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi gáz nincsen, inkább abban, ahogy mások nyomatják, hogy muszáj a gyerek-család kombó. Ez a te életed, nem lenne szabad másoknak ilyesfajta beleszólással lenniük.
Arra pedig semmiképp se hallgass, aki selejtnek titulál csupáncsak azért, mert szűz vagy még.
nov. 11. 09:55
13/19 anonim válasza:
11
Nincs köze hozzá, amíg meg nem kérdezi. Most ez egy kérdés erről, így lett közünk hozzá. Ez a véleménnyilvánítás helye most egy ilyen helyzetről. Mindenki érvelhet egyik-másik oldalnak.
nov. 11. 12:07
14/19 anonim válasza:
Amúgy pedig 23 évesen ha nem is komoly kapcsolat, de valami kezdeményezgetés, randik, ismerkedés... tehát a szándék megvan benned ezekre? Akarsz egyáltalán komoly kapcsolatot, vagy csak várod a sült galambot?
Ha ezek nem voltak mert nincs igényed rá, akkor nem baj. A baj akkor van, ha hagyod elmenni az életedet úgy, hogy nem történik semmi, csak vágyakozol...
nov. 11. 12:09
15/19 anonim válasza:
13-as
Jelen esetben nem a válaszadókra gondoltam, hanem a kérdező ismerőseire. (11. vagyok.)
nov. 11. 14:15
16/19 anonim válasza:
Ezek miféle emberek körülötted, hogy mindent tudnak rólad? MIért mondtad el egyáltalán, hogy még szűz vagy, és hogy még nem jártál senkivel. Magánügy. Mondd is meg nekik, hogy ez magánügy, majd ha megtalálod az igazit, akkor fogsz járni valakivel, nem akarsz később elvált anyuka lenni.
nov. 12. 10:53
17/19 Senior Séf válasza:
Dehogy gáz. Ez 40 éve, amikor én voltam fiatal, volt divatban.
nov. 12. 17:51
18/19 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha valaki tegyük fel tanult, dolgozik, azt csinál amit szeretne, vannak hobbiai, barátai, de nem volt kapcsolata az miért vagy nagyon ronda vagy értelmi fogyatékos a legtöbb ember szerint? Vagy fontosabb ezeknél az, hogy valaki széttette-e a lábát vagy sem?
nov. 12. 20:12
19/19 anonim válasza:
Ne mások megítélésével foglalkozz, ha te így érzed magad jól. Bár az elgondolkodtató, ha tényleg jól éreznéd így magad, akkor mások véleményét meg sem hallanád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!