Tényleg nagyon gáz, hogy huszonhárom évesen még nincs családom, a nagyimmal élek és még szűz vagyok?
Szőrnyű maradi parasztok vesznek körbe...már bocs.
A gyerek, férj feleség nem kötelező.
Felénk se a nagyszülők se ismerősök se senki nem cseszteti azért a másikat mert nincs senkije és nincs gyerek. "mindenkinek a maga dolga"
Szerintem ostoba maradi emberek vesznek körbe.
Azért van igazság amit mondanak benne. Vmi nem stimmel veled, hiába próbálod megmagyarázni.
Nő vagy és 23 évesen is szűz vagy. Ez pasinál még elmegy, de az is határeset, nőknél viszont ott vagy külsőd borzalmas vagy mentálisan sérült vagy. Én is ismerek olyan nőt, aki 35 éves és szűz még. Látszik rajta fejben nem oké a nő.
A másik illene albérletbe is elmenned vagy nem nagyidon élősködnöd. 23 vagy már.
Persze itt mindenki elnézi, mert nőként írtad ki a kérdést, ha pasiként , akkor szétszednének.
a pasikat nem szedik szét...simán csak lesz**arják senkit sem érdekelnek, biztos rondák vagy csórók meg amúgy sem érdekel senkit...
Egyébként kérdező...szerintem maradiak. Erős túlzás amit #3 ír.
Ezt meg kell szoknod kérdező. Aki akár csak egy kicsit is kilóg a sorból azt kikezdik mert nem képesek felfogni, hogy nem csak egyféle képpen lehet élni az életet.
Nincs forgatókönyv ami alapján haladni kellene.
23 éves koromig volt egy kb. egy hónapos kapcsolatom, meg tizenévesen egy nyári románcom. Majd 23 éves megismertem neten a páromat. 11 éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Az én szüzességemet a mostani párom vette el. A külsőmmel és bensőmmel semmi probléma nem volt. Csinos, vonzó nő voltam már akkor is. Sőt, szüleimmel éltem ekkor. Mikor páromat megismertem, ő is az apjával lakott. 6 év van kettőnk között.
Nem veled baj, hanem a körülötted élőkkel. Ilyet, hogy 23 évesen alapíts családot, max az aluliskolázott réteg propagál.
Ilyen idősen NEM alapítunk családot.
Bár az tény, hogy azért még eljárhatnál szórakozni és szexelhetnél is. Kimaradnak a tapasztalatok és amikor komolyan családot akarsz alapítani, az első hülyével lefekszel és összeköltözöl, mert tapasztalatlan vagy párkapcsolatokban.
Kedves 71 és 57%-os leszavazók!
Mi volt a problémátok a 6-os válaszommal? Talán irigyek vagytok? Vagy csak ész nélkül nyomogatjátok a leszavazógombot, mert ezen az alacsony értelmi szinten vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!