El akarnátok kötelezni magatokat?
Figyelt kérdés
nov. 10. 10:43
11/19 anonim válasza:
Nem válnék meg a lakásomtól az biztos, és nem is költöznék már el.
És ha neki is van lakása inkább egyikünk vagy adja ki albérletbe vagy ne költözzünk össze fixen.
eleve hétköznap csak kb. este 7-kb. este 23 óráig lennénk együtt többnyire csak a hétvége maradna.
Egy kapcsolatom lenne, de nem nem bútoroznék össze ha nem muszáj.
így h 40 elmúltam egyre kevésbé.
13/19 anonim válasza:
Munkában igen, elkötelezett vagyok,
Kapcsolatban viszont sajnos nem tudom elképzelni.
14/19 Senior Séf válasza:
A rosseb se akarná elkötelezni magát. Mindenkinek jobb lenne szabad vizeken hajózni. Csak aztán jön valaki, aki nélkül nem akarunk/tudunk élni, és örömmel vetünk horgonyt.
17/19 anonim válasza:
11! Megnyugtatlak, nem vagy még öreg🙂.
18/19 anonim válasza:
Nem bármi áron. Ha megtalálom a megfelelő személyt, akivel ez a szándék kölcsönös, akkor biztos. De nem ugrok a Dunába, ha nem jön össze. Nem úgy néz ki az eddigi tapasztalatok alapján, hogy összejön, bár egy ideig rajta voltam a témán. Mostmár inkább más dolgokra fókuszálok, fejlesztem magam, élvezem az életem.
19/19 anonim válasza:
Én nem,de nekem kapcsolat se kell..
Az örök egyedüllét híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!