Meg akarnátok érni a 80,90-évet???
Most ezt attól a korosztálytól kérdezem akik a 2000-es évek elején születtek ( tehát 2000,2006,2008 stb,én ebbe a korosztályba tartozom ).
Mozgáskorlátozottság,szívroham,szívinfarktus veszély,látás/hallás problémák,memória romlás,Alzheimer,Demencia veszély,inkontinencia,szociális ellátás, pelenkázás….Kinek hiányzik ez?
Van itt bárki is aki idáig akarná húzni,mire ilyen állapotba kerül???? Mert én nem,az biztos.
Mindenki saját életéért a felelős. Te magad alakítod a jelenlegi életviteleddel, gondolkodásoddal, hozzáállásoddal a későbbi egészségi állapotodat a jelenlegin kívül is.
Én bár 1990-ben születtem, de én 111 éves koromig szeretnék élni.
Tegyél meg mindent saját testi és lelki egészséged megőrzéséért, hogy ne legyen 5000 féle betegséged idősebb korodban. De ha most nem teszel érte semmit, akkor betegeskedni fogsz és ez a jelenlegi rossz életviteled következménye lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!