Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem szeretné...

Mit csináljak, ha nem szeretném megmondani neki, és megbántani?

Figyelt kérdés
Egy ismerősőm a facebookon, és mindig fel akar hívni, és fura smile-kat küld. Nem szeretném megbántani de idegesítő. Nincs vele különösebb bajom, ismerjük egymást. Várom a kommenteket!!!:)
nov. 9. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Leírtad saját magadnak a választ.

Nem szeretnéd elmondani, akkor ne mondd el 🤷🏾‍♀️

nov. 9. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
A ghostolás nagyon rossz módszernek tartom. Én a nyílt utat választanám, ha bántó, ha nem. Megköszönném az érdeklődését, de kioffolnám, hogy nem szeretnék vele ismerkedni.
nov. 9. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

"Béla, nem szeretnék veled telefonon beszélni sem most, sem máskor. Ha fontos akkor előbb írd le nagy vonalakban miről van szó és ha én is fontosnak gondolom fel foglak hívni. Ha ezt nem fogadod el kénytelen leszek az üzeneteidet ignorálni vagy akár letiltani."

Semmi agresszív nincs benne. Határt állítottam, következményeket szabtam amit vagy felfog vagy nem, DE nem a bántás volt a célom. Nem a pitába küldtem el, szóval ha megsértődik tegye.

nov. 9. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem állna le, ha törölnéd az ismerőseid közül? Mi az, hogy fura smiley? Férfi és te nő vagy?
nov. 9. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
40%

Üdv a digitális világban.

Szakadj le néha a Facebookról

nov. 9. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!