Csak nekem van elegem ebből a rosszindulatbol?
Figyelt kérdés
Egyszerűen fulldoklok már a magyarok mentalitásátol.A családok nem tartanak össze egyáltalán a szethuzas megy. Hova fog jutni így ezaz ország? Én jomagam sulyos beteg vagyok nem tudok dolgozni és 30 alatt vagyok. Az emberek lenezoek, oktatnak, hogy dolgozni kell, tanulni. Szerintük viccből nem dolgozik az ember? Az olyan ingyenélő senkiket meg Najk csalad, Herby stb meg penzelik. Ne ertsetek félre nem várok segitseget, de tényleg hova fog vezetni hogy ennyire sötét az átlag magyar? Biztos van kivetel, de én javareszt felfujt holyagokst látok akik semmihez nem ertenek igazán.nov. 9. 14:46
1/7 anonim válasza:
Először iratkozz be egy helyesírási tanfolyamra,utána meg menj el dolgozni.
2/7 anonim válasza:
Ha valóban ez a hozzáállásod, akkor most nagyon rossz helyen vagy. Minden amiről írtál, itt szorozd meg néggyel. Bizonyos kategóriákat meg főleg kerülj el, mint pl a felnőtt párkapcsolatok, családi kapcsolatok, mert ott ugyanezt kapod szintén, csak még négyzetre emelt töménységgel.
4/7 anonim válasza:
a magyarok mentalitásáról pont nem ezen az oldalon kell kérdezni! vagy éppen lehet hogy a legjobb helyre jöttél! ez az oldal még ha kicsiben is de nagyon jól képet ad a magyar társadalom gondolkodásáról,véleményéről,hozzáállásáról,mentalitásáról!!
5/7 anonim válasza:
Ilyenek sajnos. Nekem is elegem van ebből.
6/7 anonim válasza:
Az előző generációk abban nőttek fel, hogy amint kikerültek az iskolapadból, mentek is dolgozni, ráadásul akkoriban nem is nagyon volt szokás (sokszor) munkahelyet változtatni. Most meg teljesen más világot élünk, és sokan (tisztelet a kivételnek) még a régi mentalitásba kapaszkodnak.
7/7 anonim válasza:
Teljes mértékben igazad van, de akkor találj kérlek valami kézenfekvő megoldást, hogy végre a változás elinduljon ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!