Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veled milyen hihetetlen,...

Veled milyen hihetetlen, nagyon érdekes dolgok történtek az életben?

Figyelt kérdés

Olyanok amik nem történnek meg minden nap :D

Nekem gyerekkoromban volt egy nagyon jó barátom akihez sokat átjártam, de sajnos elköltöztek a családjával. Évekkel később lett egy másik barátom akiről kiderült, hogy ő lakik ott a családjával, azaz ők vették meg azt a házat :D

ma 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer bmw-s beengedett a külső sávba.
ma 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi két éven át házat kerestünk a párommal, sajnos nem találtuk álmaink házát. Egyszer meg volt beszélve egy háznéző egy ingatlanossal. Mikor odaértünk a helyszínre, közölte, hogy az eladó meggondolta magát, mégsem adja el a házat. Csalódottságunkban, a kocsiban ülve szétnéztünk a telefonon, hogy van-e a környéken még eladó ház, megbeszéltük, hogy ha 20 percen belül van olyan, felhívjuk. Találtunk egyet, felhívtuk, pont ráértek megmutatni a házat és azt írta ki a GPS, hogy 19 percre van tőlünk. Mikor megláttuk a házat, éreztük, hogy ez lesz az. Aztán az eladóról kiderült, hogy gyerekkoromban az alsó szomszédaink voltak a panelben, ezelőtt 30 évvel, még a szüleink is ismerték egymást. Azóta már itt élünk a házban 😊
ma 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
1:)))
ma 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Régen, fiatal koromban utazgattam az országban, mentem a lányok után :)

Egyszer Győrben kellett átszállnom, este 10 után ért be a vonatom, hajnali 4 után ment a csatlakozás. Én addig sétálgattam a városban, és összefutottam egy majdnem hajléktalannal. Nem volt saját lakása, de egy elhagyatott, régi kis vályogházban éldegélt, aminek ki voltak törve az ablakai, nem volt semmi más, csak egy asztal, egy heverő és egy kályha.

Felmentem a "lakására", és elbeszélgettük az időt, éjjel 2 volt, mikor visszaindultam a vasútállomásra.

ma 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem több ilyen is történt.

1: Szülővárosomtól messze laktam de szerettem volna visszaköltözni, viszont itt olyan magas albérleti árak voltak, hogy tudtam, hogy ez nem fog menni (szülőkhöz nem akartam) . Majd egy hazalátogatáskor találkoztam egy gyerekkori barátommal, akivel beszélgettünk erről, hogy jó lenne visszaköltözni de.. erre: neki van egy lakása és pár albérlő már megszivatta, így nem adja már ki, de nekem odaadja, nem kell fizetnem semmit, csak tartsam fenn a lakást.. pár hónap múlva már itt is laktam... :)

2: majd mindeközben, ugye munka is kéne ha hazajövök.. ott egy zöldségpiacon dolgoztam és többször eszembe jutott milyen jó lenne egy kis élelmiszerboltban dolgozni.. míg "zártam le" az életemet abban a városban, felhívott egy gyerekkori barátnőm, akivel 15 éve minimum nem beszéltem (akkor még iwiw volt, onnét tudta a telszámomat) , hogy mi van velem stb.. meséltem neki a hazakötözésről, erre: ő igazából azért hívott, mert anyukájának kéne a kisboltjába egy kisegítő és vmiért én jutottam eszébe.. és pont attól kellett (nyár elejétől) amikor visszaköltöztem.. :)

3: ezek 15 éve történtek.. közben férjhez mentem és örökbefogadásra vártunk a férjemmel : egyik este azt álmodtam, hogy (van egy nagy lányom is ) megyek a lányomért a suliba és egyik tanár megállít, hogy azonnal menjek be a tegyeszhez, mert van egy baba, minket nem tudtak elérni, ezért telefonáltak neki, hogy szóljon nekem.. férjemnek még el is meséltem, hogy lehet ilyen hülyeséget álmodni.. majd eltelt 2 nap és megyek a lányomért a suliba és ez a tanár megállít akivel álmodtam, hogy képzeljem el, egyik ismerőse babát vár és örökbe szeretné adni (tanár tudta, hogy mi várakozunk) ott , abban a pillanatban nem esett le, de hazafelé a kocsiban az az igazi felismerés érzés: "ÉN EZT ÁLMODTAM MEG" - ez a baba ránk vár.. felhívtam a tanárt, beszélne-e a kismamával, mit szólna nyílt öf-hoz.. másnap a kezembe nyomta a telefonszámát.. és a fiam itt ül mellettem... <3

Természetesen nem ott lakunk ingyen abban a lakásban... hanem megvettük ugyanannak a barátomnak egy telkét, amit már 15 éve árult és nem kellett senkinek... talán ezért kellett neki, hogy segítsen nekem visszaköltözni, hogy ő végre el tudja adni a telkét :))

ma 15:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!