Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen érzés miután beveszed...

Milyen érzés miután beveszed a nyugtatót?

Figyelt kérdés
Egyre többet gondolkodom ezen. Akik szedtek már be, vagy szednek nyugtatót, milyen érzés miután beveszed és hatni kezd? Talán ha megtudom mástól, nem érdekel ennyire, de nagyon kíváncsi vagyok.
nov. 7. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

A nevében is benne van: nyugodt.

Ha szorongsz, ideges vagy, megnyugszol.

nov. 7. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

De csak elfed, semmi gondodat, szorongást és stresszforrást nem old meg. Szedheted életed végéig.

Tartós, de hosszabb megoldás nem opció?

nov. 7. 20:20
 3/8 Mad Max2 ***** válasza:
34%
Ha a megfelelő adagot veszed be akkor megnyugszol, laza leszel, kicsit még némi eufória érzést is érezhetsz.
nov. 7. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt is érdemes megemlíteni, hogy ha nem vigyázol, könnyen függőséget okoz, ami viszont már nagyon nem jó.
nov. 7. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Anno amikor szedtem, nyugodt voltam utána. Már évek óta nem szedek, meditációs gyakorlat inkább amit csinálok.
nov. 7. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Egyszer vettem be, nyugodtabb nem lettem, csak sírtam...
nov. 7. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Amikor anno elkezdtem xanaxot szedni, azt éreztem, hogy szinte végighalad a testemen az ellazulás és nyugalom. Jó érzés volt. Függő is lettem :( Most már maximum enyhül bennem a feszültség.
nov. 7. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ melyiket. Pl a rivotril nekem használhatatlan volt. A mellékhatásai közt szerepel a vizeletvisszatartási problémák. Bepisiltem tőle simán. Cserébe a szorongásaim is megmaradtak 😃 az nem.volt jó tapasztalat
nov. 8. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!