10. Oké részben politika is, de most ettől eltekintve érdekelt kinek mi a benyomása.
És kettős valóban, mert látni jó autókat az utakon. Bár állítólag soha nem volt ilyen öreg az autópark.. tehát ez alapján tényleg szegényedünk.
Lehet akiket nyáron láttunk a balatonon, ők tavaly külföldön voltak stb.
nov. 5. 14:38
12/39 anonim válasza:
Azért láttok nyáron mindenhol tömeget és pénzszórást, mert a magyar ember képtelen takarékosan bánni a pénzével.
nov. 5. 14:44
13/39 anonim válasza:
A kormány meg pont arról panaszkodik, hogy az emberek nem költenek. Emiatt van csődközelben a gazdaság.
Jó - ezeket az embereket te nem fogod látni, mert nem költenek.
nov. 5. 14:51
14/39 anonim válasza:
Konkrétan a dupláját keresem annak, amit 5 évvel ezelőtt, viszont 5 évvel ezelőtt a fizetésem felét nem költöttem el, most meg folyamatosan izgulok a hó végén, mi lesz. Semmi nem változott, ugyanazokra a dolgokra költök, ugyanott élek stb. Csak az árak lőttek el a pics@ba.
nov. 5. 14:59
15/39 anonim válasza:
Alapvetően mindenkire igaz a pénzügyi helyzet miatt, de nem mindenki érzi ugyanúgy.
7 & 8~ A saját pénzügyi helyzetem is gyatrább, de még beleférnek ezek a dolgok belföldön. Fagyi annyira már nem, de nyaraltam és éttermeztem. Vagyis a fagyi és még a mozi elvi kérdés lett nálam. Emellett olyan személyek is vannak, akik többet keresnek és jobban tudnak előre spórolni. De attól még havi szinten vagy pont a nyaralási spórolás miatt nehézkes lehet mást megoldani. Itt nem mindegy az sem, hogy kinek mire van a fizetése és mi mennyi az életében. Akik nem nyomorognak konkrétan, ők v.sz.l. próbálják megoldani és nyáron legalább kiadják a gőzt.
nov. 5. 15:00
16/39 anonim válasza:
Amíg az autó az alapszükségletek közé tartozik az emberek 90%-ánál, addig ne papoljanak nekem szegénységről. Ha majd reggelente tömve lesznek a buszmegállók vidéken is, meg az emberek gyalog fognak járni bevásárolni is, akkor elhiszem hogy elszegényedett az ország.
nov. 5. 15:11
17/39 anonim válasza:
16-os: azért az nem elvárható, hogy az emberek naponta 30-50 km-t gyalogoljanak/biciklizzenek naponta oda meg vissza, csak azért, hogy ne használjanak autót. Ugyanis NEM MINDENKI él Pesten, vidéken meg binbcs rendes tömegközlekedés.
nov. 5. 15:18
18/39 anonim válasza:
A gazdagok még gazdagabbak, a szegények még szegényebbek lettek szerte a világon. Az "átlag" meg valóban kezd elszegényedni.
nov. 5. 15:19
19/39 anonim válasza:
Szegényebbek nem lettek, csak sokkal jobban megnézik, hogy mire költenek és mennyit. Mi is gyakorlatilag teljesen leálltunk a "luxus" kiadásokkal, mint pl pizzarendelés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!