Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan érzésem van mintha...

Olyan érzésem van mintha szegényebbek lennének az emberek mint pár éve, szerinted?

Figyelt kérdés
Nem politika. Kérlek ne hozzátok ide. 5 éve amikor szerintem jobb volt is ugyanazok voltak kormányon.
nov. 5. 14:01
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Mivel inflálódott rengeteg dolog...
nov. 5. 14:05
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Szegényebbek is lettünk, mivel a drágulás sokkal magasabb volt, mint ahogyan a fizetés emelkedett. Kevesebbet ér a pénzünk úgy 30-40 %-al.
nov. 5. 14:06
 3/39 anonim ***** válasza:
87%
Igen, kivéve a bátrak, ők egyre gazdagabbak, mert nekik van infláció követő adóemelésen kívül infláció követő fizuemelés is:D
nov. 5. 14:06
 4/39 A kérdező kommentje:
Igen valószínű ez lehet, de állítólag a bérek jobban nőttek. Nem tudom. Lehet valakié igen. Azt látom mintha szegényebbek lennének az emberek. Ha megnézem a pénztárnál miket vásárolnak abból is látszik.
nov. 5. 14:08
 5/39 Fragments of Fantasy ***** válasza:
91%
Tedd fel magadban a kérdést, hogy a fizetésed lett-e három vagy négyszerese annak, amit mondjuk 5 éve kerestél. HA nem lett, akkor szegényebb lettél, szegényebbek lettünk.
nov. 5. 14:09
 6/39 anonim ***** válasza:
88%
Hivatalosan az EU legszegényebb országa letrünk. Ez van. Csak így lábjegyzetben itt hagyom, hogy a kormányt le kell váltani.
nov. 5. 14:10
 7/39 anonim ***** válasza:
54%

Nyáron soha nem ezt látom. Tömve vannak a fürdőhelyek, mindenki talicskaszámra veszi a fagyit, szállást alig lehet találni sokszor.

Drága minden, kevesek a fizetések, de valahogy sokkal nagyobb pénzköltést látok az ÁTLAG emberek esetében mint korábban.

Egyelőre nem értem mire fel ez a paradoxon.

nov. 5. 14:13
 8/39 anonim ***** válasza:
62%

Egyetértek a 7-essel. Plusz iszonyat sok az autó az utakon is.

Nyáron a strandok tele. Rengetegen járnak nyaralni és külföldre is mennek.

Meg kell jegyezni, hogy rengeteg ember nem tudatos vásárló. Minden teljesen feleslegesre elszórja a pénzét (pl. cigi, alkohol, drága márkás ruhák, telefon), és utána panaszkodik. Ja, meg irigykedik, ha a másik egy drágább külföldi nyaralást megengedhet magának.

Én nem vettem észre, hogy ebben az országban szegénység lenne.

nov. 5. 14:21
 9/39 anonim ***** válasza:
88%

Nekünk nem volt fizetésemelés.

Ezek után nem kérdés.

nov. 5. 14:33
 10/39 anonim ***** válasza:
91%
Pedig politika. Ha tetszik, ha nem. Mindenki fél a témától, mint a tűztől. De attól, hogy becsukjuk a szemünket és a fülünket, még egyre szarabb minden. És a politika az egyik fő indoka.
nov. 5. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!