Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 20-as éveid közepén/ végén...

20-as éveid közepén/ végén nehéz párt találni?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt rá lehetőségem az egyetem miatt. Most 24 vagyok.

nov. 4. 20:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és nő
nov. 4. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
25 évesen ismertem meg a párom, nem volt könnyű, mivel távkapcsolatként indult.
nov. 4. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
What? egyetemen elég sok ember van..
nov. 4. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem az egyetem miatt nem volt.
nov. 4. 20:34
 5/8 A kérdező kommentje:
2 évig nem akartam aztán szakdolgoztam. És mester alatt esélyem sem volt
nov. 4. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Nehéz. Az a baj hogy akivel szellemileg egy hullámhosszon vagyunk azzal nem merek össze jönni mert sokkal képzettebb mint én, valószínűleg többet fog keresni mint én és az előbb utóbb vitákat, kellemetlenségeket fog szülni. Sajnos az én korosztályomban a legtöbb lány a discoban lóg hétvégente, én meg otthon ülős vagy bárban iszogatós típus vagyok. Van a másik réteg aki meglátja hogy van autóm meg munkám és csak fuvaroztatni meg eltartatni akarja magát. Nagyon nehéz olyan lányt találni akivel egyenlők vagyunk ha nem is minden téren, de a legtöbb dologban. Meg sajnos nekem számít a kinézet is. Nem tudok valakit csak a lelke miatt szeretni, kell hogy tetszen is.

23/F

nov. 4. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
En 40 évesen ismertem meg a feleségem.
nov. 5. 00:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is 24 vagyok, és úgy érzem, nagyon nehéz, pedig szintén egyetemista vagyok, és még kollégista is.

Eleve alig találok olyan srácot, akit helyesnek találok, szimpatikus, mosolygós, akivel gördülékenyen megy a kommunikáció, amiben egyenlőek is vagyunk; tehát nem passzív és nem is nyom el, de mellette érdeklődő és reagálni is jól tud. Ha mégis szerencsém van egy ilyen sráchoz, szinte teljesen biztos, hogy van barátnője.

Valahányszor egy srác nagyon bámul, vagy esetleg lépne, mindig vagy jóval fiatalabb, vagy épp jóval idősebb nálam (egyik gyakorlaton két 16 éves próbálkozott be, meg egy 42 éves..), vagy nagyon alacsony hozzám (176cm voltam utoljára, amikor mértem), vagy képtelen beszélgetést fenntartani. Vagy ezek különböző mixe.

nov. 5. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!