Ezt valószínűleg soha az életben nem dolgozom fel? 29/F
29 éves fiú, akit a szülei kiraktak és hitelt vetettetek fel veled és állandóan kiírod ezeket a kérdéseket!
Miért csinálod ezt?!Ezen gondolkozz!
Ami a problémád, az a tanult tehetetlenség, nem vagy képes változtatni semmin!
Mennek az évek és ugyanazt fújod, nem bántásból, de ez nagyon hervasztó!
Jó lenne egy pszichológus, mert nem tudsz túllépni a múlton.
Van egy rokonom, aki ma már kb 45 éves, és ezzel töltötte az életét, hogy szidta a szüleit mindenkinek, meg ő mindig mást okolt mindenért.
És tudod mit?Tényleg sar szülei voltak, mert ismertem őket!
De ez a fiú, bárkihez ment, mindenkinek csak panaszkodott, és már oda jutott, hogy senki se látja szívesen családi összejöveteleken sem.
Barátnője mai napig nincs.
Pedig nagyon szeretne.
De nem tesz érte semmit.
Tedd fel a kérdést!Valóban ilyen életre vágysz?
Vagy fogadd el, amin nem tudsz változtatni, lehet szingliként is boldog valaki, vagy tegyél többet, hogy sikeres legyél!
A lusta és önsajnáltató embereket nem szereti senki!
Aki rendszeresen olvassa itt a kérdéseket egyből felismeri hogy ugyanaz a személy, aki már többször kiírta.
Persze nagyon sok ilyen ember létezik, akik imádnak panaszkodni, és nem akarnak változtatni.
Én is szívesen tenném, mert sokszor jó kiadni a keserűséget, de nem teszem, nem fárasztok vele senkit, mert ha már egy lúzer vagyok, ne egy fárasztó típus legyek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!