Valószínű nem bírnak? 1 éve dolgozom amunkahelyemen és munkatársaim nem beszélnek velem, én próbáltam közeledni
Hát valószínűleg. Senki sem akar veled beszélgetni?
Meló helyen nekem is volt pár olyan ember akit nem bírtam,de beszélgettem velük,nyilván csak hétköznapi dolgokról,mert mély barátságot nem akartam velük.
Csak veled nem, vagy egymással sem?
Hol dolgozol? Nagy a zaj? Távol vagy a többi kollégától?
Kérdezd meg őket, miért nem beszélgetnek veled!
Szerintem, amennyit adsz, amennyit kapsz. Legtöbbször.
Ha lány vagy, próbáld meg őket megkínálni pl. csokival, édességgel. Nem tudnak ellenállni és az egyik biztos el is kezd veled beszélgetni.Hetente, kéthetente egyszer, szerintem ez megtöri a jeget.
Fiúknál nem tudom, talán cigi, chips.
Fontos, hogy tisztán, elfogulatlanul lásd önmagad értékét abban a közegben, (is) ahol dolgozol és tudd, érezd, hogy sem emberi, sem kulturális vonatkozásban nem adsz okot a kiközösítésre.
Amennyiben önmagadban találsz alacsony értékű viszonyulási formákat az adott közösség minőségéhez képest, akkor igyekezz felzárkózni, mert értékes emberek társasága értékesebb emberré alakíthat.
Ellenben, ha meggyőződtél önmagad viszonylagosan jobb minőségéről, akkor ne add lejjebb, mert hátrányos dolog volna megfelelni olyan embereknek, akik ebben az esetben sem igénylik a társaságodat.
Fentiekhez elengedhetetlenül szükséges egy szilárd alap, egy kikezdhetetlen morális és kulturális értékrend, amit leginkább a (jó) nevelés olyan erővel szilárdít meg a gyermekkorban, hogy később az semmiképpen nem hajlik a trendek a rendek és persze a „szentek” kénye kedve szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!