Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként ültél már taxiban...

Nőként ültél már taxiban egymagam?

Figyelt kérdés
Ha igen, történt e valami kellemetlen/veszélyes dolog

nov. 3. 14:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy kijavítottad. Az egyik legszebb lírai sor volt, amit költő írásban rögzített az utóbbi 4 napban
nov. 3. 15:52
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Bármilyen meglepő, a férfiak többsége nem egy molesztáló gyökér.
nov. 3. 15:59
 13/24 qborka ***** válasza:
100%

Többször is, sőt egyszer egy ingyen kivitt Budakeszire a Keletitől, pusztán kedvességből.

Gimis , fősulis koromban pedig sokat utaztam autóstoppal. Itt sem volt semmi gond.

nov. 3. 16:02
 14/24 anonim ***** válasza:
21%
Igen tortent. Fogdosnak vagy ki akarnak velem kezdeni. Egyik mikor 13 éves voltam(életemben akkor egyszer ultem csak taxiba..) masik mikor olyan 27 es felesege van meg minden még utcán is köszönget tapad.
nov. 3. 16:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#14 Hú de útálom az ilyen gyökereket. Pedig faszi vagyok
nov. 3. 16:10
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ott volt a sofőr is.
nov. 3. 16:44
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

A legnagyobb "atrocitás", ami ért, hogy a kedves sofőr nem volt képes befogni a száját, mikor egyértelműen nem akartam vele beszélgetésbe elegyedni. Nagymamám hagyatki tárgyalásáról mentem haza, oda még autóval érkeztem, amit ott is hagytam, mert nem voltam olyan állapotban, hogy a vezetésre tudjak koncentrálni, se olyanban, hogy türelmem legyen a tömegközlekedésen létezőkhöz. Erre kifogtam ezt a lényt. Mikor félúton besértődött, hogy a mai nők mind ilyen flegmák, akkor legalább fellélegezhettem, mert onnantól kussolt.

Fiatalabb koromban gyakran stoppoltam, és vettek fel egyedül vezető férfiak. Csak pozitív tapasztalataim vannak. Az egyetlen bepróbálkozó nagyon figyelmesen azután kérte el a számom, hogy már kiszálltam, hogy ne helyezzen nyomás alá. Ezért is, meg mert jót beszélgettünk, jó fejnek tűnt, örömmel megadtam neki, csak aztán mikor a második randinkon kiderült, hogy ő minimum három gyereket akar, én meg egyet se, akkor elköszöntünk egymástól. Remélem, azóta megtalálta a hozzá illő nőt.

nov. 3. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Valami egyetemi konferencia volt és utána beültünk iszogatni és egy tanár is velünk tartott. Ilyenkor minden csoporttársam merev volt nagyon, nem lehetett normális témákról beszélgetni, nem is ittak remdesen, mert ott a tanár akivel csak egyetemi dolgokról lehet beszélni. Én meg nem figyeltem oda és berúgtam és mivel már túl részeg voltam a társasághoz képest, inkább leléptem.

Mivel részeg voltam, inkább taxit hívtam. Aztán nem tudom miért, de a taxisofőrnek előadtam, hogy pasit akarok magamnak és már ő is jó lesz.

A sofőr jófej volt, nem használta ki a helyzetet, hazavitt, fizettem, elfelejtettük egymást.

nov. 3. 17:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Soha nem ültem taxiban, sem egyedül, sem mással
nov. 3. 18:42
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lehet ha nagyon kell pisilnem egy taxiban?
nov. 3. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!