Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként ültél már taxiban...

Nőként ültél már taxiban egymagam?

Figyelt kérdés
Ha igen, történt e valami kellemetlen/veszélyes dolog

nov. 3. 14:04
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
*egymagad
nov. 3. 14:04
 2/24 anonim ***** válasza:
94%

Rendszeresen ülök de mindig ugyanazokat hívom.

Visznek és hoznak is.

nov. 3. 14:10
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Kétszer ültem, egyszer sem történt semmi.
nov. 3. 14:20
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha az van ráírva, hogy faketaxi, abba óvatosan ülj bele.
nov. 3. 14:20
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Néhányszor ültem, sosem történt semmi. Oszkárral többször utaztam 200km-t úgy, hogy csak a férfi sofőr és én voltam, akkor sem történt semmi. Sőt a kisboltban, ahova néha bemegyek, van, hogy csak a férfi eladó van bent rajtam kívül, ő sem molesztált még.
nov. 3. 14:26
 6/24 anonim ***** válasza:
94%

Elég sokszor voltam így, hogy egyedül utaztam😅

Soha semmi veszélyes nem történt, se itthon, se külföldön. Egyszer ijedtem meg nagyon, mert a taxis túl közvetlen volt, út közben irányt váltott és elvitt egy kiesőbb helyre, mindenem a kocsiban volt és kérte, hogy kövessem, igazából csak egy kávét meg egy szendvicset vett nekem kedvességből, mert mondtam hogy hosszú utam volt. Azt hittem majd elrabol vagy a pénzt követeli vissza másképp, de nem. Mint utólag kiderült, abból az országból ilyen közvetlenek az emberek másokkal, és a külföldiek iránt is nagyon érdeklődőek, szóval feleslegesen paráztam, mert csak egy végtelenül kedves embert fogtam ki.

nov. 3. 14:28
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Rengetegszer voltam egyedül taxiban, de igazán enm tudom, mi kellett volna, hogy történjen!
nov. 3. 14:38
 8/24 anonim ***** válasza:
34%
Persze. Boltot hívok és általában elküldöm Messengeren az infókat 1-2 embernek, screenshotolom, hogy ki jött, rendszám ilyesmi. De nem történt még semmi.
nov. 3. 15:04
 9/24 anonim ***** válasza:
76%

Öszintén szólva nem értem a kérdést. (Nem Magyarországon élek)

Ezek szerint ott a taxisok zaklatják a nöi utasokat? Vagy miért íródott a kérdés?

nov. 3. 15:06
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sokszor. Sosem történt semmi említésre méltó. Eszembe se jutott, hogy már taxiznom se kéne merni pusztán azért, mert nő vagyok....
nov. 3. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!