Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Likner-ről tapasztalatok?

Likner-ről tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sosem voltam még fent semmilyen társkeresős app-on de ahogy elnézem ez merőben eltér a tindertől.

Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?

nov. 3. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak radics videóját láttam. Top emberek ottvannak mind...
nov. 3. 09:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Előbb én is rákerestem yt-on. Ha reklám ha nem, szerintem nem valós. Szimplán, milyen tartalom lenne, ha normális embereket tenne bele. Az ő csatornája szórakoztatásra van nem pedig “hogyan ismerkedjünk” stb..
nov. 3. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Jó alkalmazás
nov. 3. 10:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Na ha valakit érdekelne a későbbiekben:

Beregisztráltam.

Alapból van valamennyi like (jobbra húzás). Ami he elfogy 5 órát kell várnod, hogy újratöltsön. Valahogy 50 ember környéke asszem 1 töltés.

A nők 90%-ának semmi sincs írva csak a neve és a kora. 50ből kb 35 ilyen üres semmi. Ha tetszik valaki bemutatkozó szövege akkor nem tudsz csak úgy ráírni, venni kell ilyen azonnal chat funkciót ami asszem 10db 3000. Ha nem fizetsz elő akkor nem látod, hogy ki húzott jobbra és nem tudod azonnal visszaigazolni vagy mi.. Majdnem minden csajnál ki van írva, hogy nincs prémiumja és nem is lesz szal írj rá, ha akarsz.

Előfizettem… egy próbát megér alapon (3000/hó). De csak folyamatosan olyanok jönnek szembe akik üres leírásúak vagy kiírták, hogy itt hagyták az appot. Vannak kitoltott leírásúak is de némelyik katasztrófa…

Beregisztrálnak 22-25 évesnek közben pedig 14-16.

3 nap után az eredmény:

15 match, abból 11 írt vissza.

Abból 1 el már átmentünk face-re de nem lesz belőle semmi, max barátság (szerencsére).

A legtöbbel órákat beszélgetünk, jól elvagyunk aztán hopp eltűnik és nem reagál.

Az új 3 gyerekes hitel miatt teli van az egész platform 20-28 év közötti szingli anyukákkal akik új apát keresnek a 3 porontynak… de persze néha 2 óra múlva benyögik, hogy tudsz e utalni egy kicsit mert kellene pelenka..

Brutális a felhozatal. Hiába tartotok fent egy jó beszélgetést egyszer csak vége szakad ki tudja miért.

Van akinek leírásban ott az instája, kis beszélgetés után ránézel, hogy mire ekkora az egója/arca… na az igazság az, hogy fogalmam sincs, mert tényleg a való életben még szóba sem elegyednék egy olyan kinézetűvel.

De aki belevág mégis annak sok sikert, van 1-2 értelmes. Amint lemegy a kifizetett hónapom törlöm is mert értelmetlen.

nov. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!