Csak nekem tűnt fel ez?
Azt hogy több hozzászóló egyetért. Én olyankor leírom, hogy ezzel a kommenttel egyetértek és még ezt tenném hozzá.
Szerintem ebben nincs semmi furcsa.
Van, hogy elolvasom a kommenteket főleg amikor még kevés van, és van, hogy nem...
amikor kevés van akkor oda szoktam írni h hányassal értek egyet mert kb. ugyanazt írnám.
Van , hogy szintén egyezik valakivel a véleményem de a kommenteket nem olvasom el....
Van hogy valaki írja a válaszát pl arra hogy kérdező bedobott egy új infót a kérdésébe, új komment formájában. És akkor mire beírja a választ, valaki más már megírta ugyanazt, csak pl kevésbé átgondoltan, vagy gyorsabban, esetleg rövidebben. És akkor lehet tök ugyanolyan komment ugyanarról, és ott lesz egymás alatt a kettő. Aztán ami gyakoribb talán, hogy valaki nem olvassa el a kommenteket hanem egyből választ ír.
Nekem ami érdekesebb amikor a korábbi, fentebb lévő választ kihagyják a zöldezésből, ellenben az alatta lévő ugyanazt írót (akár rövidebbet) meg szétzöldezik. Főleg a felnőtt párkapcsolatba láttam, szerintem ott félnek emberektől hogy nem tudják kit pontoznak fel, biztos nő-e vagy feminista-e, nehogy az "ellenséget" pontozzák fel :D Mert ott praktikus úgy kezelni mindenkit aki nem feminista nő, hogy jól lepontozni, és akkor látszik majd hogy kevés pipás, úgy lehet majd állandóra hozzáállni. De a több pipásoknál lévő válaszokon néha megijednek és összezavarodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!