Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnt fel ez?

Csak nekem tűnt fel ez?

Figyelt kérdés
Mostanában többször vettem észre, hogy van egy komment legyen akár családi kapcsolatok kategóriában és utána jön még egy másik komment aminek az eleje szóról szóra megegyezik az előző kommentel csak utána még hozzá tesz valamit, csak máshogy de kb ugyanaz a mondandója. Korábban ez nem tűnt fel, és bevallom, hogy kissé zavaró. Időbeli különbség van tehát nem az van, hogy egy időben ugyanarra gondoltak. Mit gondoltok erről a jelenségről?

nov. 2. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy több hozzászóló egyetért. Én olyankor leírom, hogy ezzel a kommenttel egyetértek és még ezt tenném hozzá.

Szerintem ebben nincs semmi furcsa.

nov. 2. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már úgy, hogy végigolvastam az előttem íródott kommenteket, közben magamban a sajátom fogalmaztam. Aztán, mikor írni kezdtem, szóról-szóra az jött ki, mint amit előttem is írtak, de nem szándékosan tettem. (utána persze újrafogalmaztam a mondandóm) Lehet ő is így járt, vagy így fejezte ki, hogy egyetért az előtte íródott kommenttel.
nov. 2. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jah, általában ezt akkor használják ha reflektálni akarnak az adott kommentre valamilyen módon.
nov. 2. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van, hogy elolvasom a kommenteket főleg amikor még kevés van, és van, hogy nem...

amikor kevés van akkor oda szoktam írni h hányassal értek egyet mert kb. ugyanazt írnám.

Van , hogy szintén egyezik valakivel a véleményem de a kommenteket nem olvasom el....

nov. 2. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Van hogy valaki írja a válaszát pl arra hogy kérdező bedobott egy új infót a kérdésébe, új komment formájában. És akkor mire beírja a választ, valaki más már megírta ugyanazt, csak pl kevésbé átgondoltan, vagy gyorsabban, esetleg rövidebben. És akkor lehet tök ugyanolyan komment ugyanarról, és ott lesz egymás alatt a kettő. Aztán ami gyakoribb talán, hogy valaki nem olvassa el a kommenteket hanem egyből választ ír.

Nekem ami érdekesebb amikor a korábbi, fentebb lévő választ kihagyják a zöldezésből, ellenben az alatta lévő ugyanazt írót (akár rövidebbet) meg szétzöldezik. Főleg a felnőtt párkapcsolatba láttam, szerintem ott félnek emberektől hogy nem tudják kit pontoznak fel, biztos nő-e vagy feminista-e, nehogy az "ellenséget" pontozzák fel :D Mert ott praktikus úgy kezelni mindenkit aki nem feminista nő, hogy jól lepontozni, és akkor látszik majd hogy kevés pipás, úgy lehet majd állandóra hozzáállni. De a több pipásoknál lévő válaszokon néha megijednek és összezavarodnak.

nov. 3. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!