Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nézik le a feketéket?

Miért nézik le a feketéket?

Figyelt kérdés

Miért nézik le annyian a fekete/barna(néger) bőrű embereket?

Nekem csak jó tapasztalatom van velük, a legjobb fej emberek és még ráadásul jól is néznek ki.

okt. 31. 08:36
 1/9 Kólauborkával ***** válasza:
72%

Éltép már velük? Nyílván nem mindenki ugyan olyan, mint ahogy a cigányok között is van normális, de aki élt a közelükben az nagyjából olyan épmény, mint a cigánytelep közepén.

Hangsúlyozom: nyílván nem mindenki ugyan olyan, mint mindenhol náluk is vannak értelmesebbek és mélyértelmiségek is, de aki épt a közelükben annak sosem túl jó a véleménye…

okt. 31. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Hát meg lehet nézni Afrikát, akkor látod milyen emberek.

Nem annyira köztudott, de pl. a japánok az fehéreket is lenézik. Az egyik kollegám volt kint Japánban munkaügyben, és megértette hogy miért. Teljesen más világ.

okt. 31. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem sok fekete Nobel díjas van reál szakon. A béke Nobel díjat én egy viccnek tartom.
okt. 31. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Egy barátom Madridban él és minden reggel fél 7-kor metróval megy dolgozni. Azt mondja, megfigyelte, hogy soha egyetlen feketével se lehet találkozni reggelente, délután meg már tele van velük a metró.

Szóval általánosságban eléggé lusták, nem szeretnek felkelni, se dolgozni, de közöttük is vannak kivételek, vannak orvosok és más tanult emberek is , csak ez eléggé ritka.

okt. 31. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Én pont hogy a feketéket szeretem jobban ,fehérek uncsik nekem.
okt. 31. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Barna bőr a legszexibb
okt. 31. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Amerikában a 12% fekete követi el a bűncselekmények 62%-át. Nézz meg egy börtönökről szóló ismeretterjesztő filmet a Discovery csatornán, a rabok kb. 70% fekete.
nov. 1. 06:10
 8/9 Szolovjov ***** válasza:
35%
Olyan mint az elégett és az ép gyufaszál példája. Az elégettel nem az a baj hogy fekete. Hanem az, hogy nem jó semmire.
nov. 1. 06:49
 9/9 gungasam ***** válasza:
0%
Annyira természetes emberek, hogy olyanok mi már soha de soha nem leszünk és ez undorító. A természetességükből fakad, hogy utálnak dolgozni. Dalolni, zene-bonát csapni, ugra-bugrálni az más, az nem munka és a természetességükből fakadóan tehetségesek ezekben a "művészeti" ágakban. Ezért jelentős számban érvényesülhetnek a szórakoztató iparban. Tisztára mint a cigányok.
dec. 2. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!