Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elfelejtettem vezetni idegen...

Elfelejtettem vezetni idegen helyen?

Figyelt kérdés
2 évig munkás járaton dolgoztam MAN SL-el jártam. Csak oda s vissza minden nap kivéve hétvége napi 150km. Elmentem máshova, féltem, rossz volt, leblokkoltam majdnem, meg kellett rázni a fejem, hogy észhez térjek. Új azaz a másik busszal parkolni nem tudtam félek az új útvonalaktól , nem tudom mi vár, mi van ott. Régen ... 5 éve csak egy helyet mondtak és szó nélkül oda mentem, fel sem tűnt. De az a 2 év teljesen kikészített.

okt. 30. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Idegen helyen nem felejthettél el vezetni, mert ahol még nem voltál, azt nem ismered, így nincs is mit elfelejteni.

Szóval a mentális problémádat kell kezeltetni, mielőtt 15-50 további ember életéért további felelősséget vállalsz.

okt. 30. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Kijöttél a rutinból.
okt. 30. 14:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha éppen vezetek nincs bajom, vidám vagyok és aki ér az dumál velem, szeretnek.. ezt onnan tudom, hogy a főni mondta, hogy lánya szereti ha én vezetek... ha kezdek vagy végzek akkor van ez.
okt. 30. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!