Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valakinek hogy lehet ekkora...

Valakinek hogy lehet ekkora önbizalma?

Figyelt kérdés

Tengerparti nyaralás alkalmával arra lettem figyelmes, hogy egy korombeli lány (huszonéves) simán monokinizett. De nemcsak napozáshoz, hanem a vízbe is így ment be, sétált a parton. Láttam, hogy azért elég rendesen megnézték még az idősebb férfiak is. Ezzel szemben én szintén lányként még egy FÜRDŐSHORTOT is felvettem a fürdőbugyimra, hogy ne látszódjon, hogy gyűrődik a hasam, amikor leülök.

Valakinek honnan van ennyi önbizalma, mint ennek a lánynak?

okt. 29. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
A has gyűrődik, mert leülésnél nem kell annyi bőr mint ami ott van. Ez mondjuk fotókon ronda tud lenni, élőben mikor mozog az ember fel se tűnik. Ma meg már mindenhol fotóznak. Nem is értem a monokininit mikor az is le lesz fotózva tuti. Ez nem önbizalom hanem baromság.
okt. 29. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Hát ez nem önbizalom, hanem egyszerűen csak lexrja, külföldön van, úgyse lesz semmi, senki se ismeri. Nameg főleg pl németeknél alap kulturális dolog strandon monokinizni.
okt. 29. 22:11
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Én is simán rohangálnék az egyetlen szál szőrös farkammal pucéran, ha nem keltene közfelháborodást, és nem azért, mert sok önbizalmam lenne, hanem csak simán leszarnám...
tegnapelőtt 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!